Лайм

Такого ще не було: королівський експерт оцінив відео Кейт Міддлтон, де вона повідомляє про закінчення хіміотерапії

Дружина принца Вільяма поділилася теплими кадрами з чоловіком і дітьми

Наприкінці березня Кейт Міддлтон повідомила, що у неї виявили рак. Через майже півроку принцеса Уельська виступила з новою публічною заявою, і цього разу новини були позитивні - вона завершила курс хіміотерапії.

Своє послання, яке вона опублікувала в Instagram, 42-річна Кетрін супроводила трихвилинним сімейним мініфільмом. На емоційних кадрах можна побачити дружину принца Вільяма, яка насолоджується життям в сільській місцевості Норфолка разом зі своїм чоловіком і трьома дітьми: Джорджем, Шарлоттою та Луї. На ролик накладено голос Кейт, яка розповідає про перебіг свого лікування.

Читайте також: Кейт Міддлтон показала новий портрет принца Джорджа на честь його 11-річчя: на кого схожий майбутній король.

Фото: Скріншот

Королівський експерт і колишній журналіст ВВС Майкл Коул оцінив відео як "єдине у своєму роді". "Ніколи такого королівського відео ще не було. Зворушливе, інтимне, відверте та сміливе", - сказав він в інтерв'ю GB News.

"Це дійсно геніальний хід, ми ніколи нічого подібного не бачили. Ми ніколи не бачили, щоб принц цілував свою дружину, принцесу, коли вони йдуть пляжем у Норфолку", - додав він.

Фото: Скріншот

Королівський експерт зазначив, що після проходження хіміотерапії Кейт Міддлтон "виглядає напрочуд добре".

"Це дуже інтимно, дуже особисто, а також дозволяє побачити загальну картину: люди по всьому світу також страждають від подібних проблем, - сказав Коул. - Це чудово і блискуче реалізовано. Це буде дуже зворушливо для багатьох людей. Багато людей поставиться до цього з розумінням і будуть дуже раді бачити її на ногах".

Фото: Скріншот

Що сказала Кейт у своєму посланні

"Зараз, коли літо добігає кінця, я не можу передати словами, яке це полегшення - нарешті завершити курс хіміотерапії. Останні дев'ять місяців були неймовірно важкими для нашої родини. Життя, як ви знаєте, може змінитися в одну мить, і нам довелося шукати спосіб пересуватися бурхливими водами і невідомими дорогами".

Міддлтон додала, що шлях подолання раку складний і непередбачуваний для всіх, особливо для тих, хто поряд.

"Цей час, перш за все, нагадав нам з Вільямом про необхідність задуматися і бути вдячними за прості, але важливі речі в житті, які багато хто з нас часто сприймає як належне. Просто любити і бути любимими" , - зазначила вона.

Фото: Скріншот

За словами принцеси Уельської, зараз вона робить все можливе, аби залишатися "вільною від раку". І додала, що хоча вона закінчила хіміотерапію, шлях до повного одужання ще довгий.

"Усі, хто продовжує свій шлях подолання раку - я залишаюся з вами, пліч-о-пліч, рука в руці. З темряви може народитися світло, тож нехай це світло сяє яскраво" , - закінчила своє звернення Кетрін словами підтримки онкохворих людей.

Раніше в мережі показали нові фото Меган Маркл: який вигляд зараз має дружина принца Гаррі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також