Лайм

У мережі показали нові фото Меган Маркл: який вигляд зараз має дружина принца Гаррі

Герцогиня доєдналася до найвпливовіших жінок на саміті в Нью-Йорку

Після переїзду з Великої Британії до США Меган Маркл почала рідше з'являтися на публіці. Минулими вихідними дружина принца Гаррі відвідала бізнес-саміт у Хемптонсі, і її фото потрапили у мережу.

Як пише Daily Mail, герцогиня Сассекська була втіленням елегантності на заході під назвою G9 Ventures, організованому впливовою брокеркою Емі Гріффін. Для саміту, на якому зібралися найвпливовіші жінки, 42-річна Меган вибрала лляний костюм у бежевих тонах, що складається з широких штанів та подовженого жакету на одному гудзику.

Читайте також: Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство.

Фото: x.com/SageKnowsAll

Вбрання австралійського бренду St. Agni вартістю лише 600 доларів, Маркл доповнила люксовими прикрасами. Зокрема, на шиї герцогині виднівся "цвях" Cartier, який коштує близько 20 тисяч доларів, а її зап'ястя прикрашав годинник того ж бренду вартістю майже 23 тисячі доларів, який носила принцеса Діана.

Також Маркл прикрасила свій образ намистом Ariel Gordon Jewellery, браслетами Сartier і Against Evil Eye Five Eye Diamond Pave улюбленого знаменитостями ювеліра Лоррейн Шварц. Стильний лук Меган завершили великі сонцезахисні окуляри Santa Barbara Black Frame вартістю 225 доларів.

Фото: instagram.com/jamiekernlima

На саміті дружину принца Гаррі сфотографували разом із дизайнеркою Мішею Нону та власницею косметичного бренду Боббі Браун. Також Меган позувала з підприємницею Джеймі Керн Лімою та засновницею Spanx Сарою Блейклі.

Джерела видання Page Six повідомили, що герцогиня долучилася до G9 Ventures, щоб отримати поради щодо розвитку свого нового лайфстал-бренду American Riviera Orchard.

Фото: instagram.com/jamiekernlima

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі перебралися в Каліфорнію у 2020 році. Тоді вони заявили, що хочуть відійти від усіх королівських обов'язків та розпочати нове життя у США. У 2023 році король Чарльз виселив пару з резиденції Frogmore Cottage, де вони жили, коли перебували у Великій Британії.

Фото: instagram.com/sussexroyal

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також