Лайм

У Кейт Міддлтон діагностували рак: офіційна заява принцеси Уельської

Дружина спадкоємця британського престолу повідомила важку новину

Після тривалої відсутності, яка породила різні плітки та теорії змови, Кейт Міддлтон виступила з публічною заявою про свій стан здоров'я. Дружина принца Вільяма повідомила, що у неї діагностували рак.

Відеозвернення принцеси Уельської оприлюднили на офіційній сторінці королівської пари в Instagram. Як розповіла 42-річна Кетрін, онкологічне захворювання було виявлено під час тестів, зроблених після операції на черевній порожнині, яка була проведена у січні.

Читайте також: Опухлі пальці та проблеми з простатою: що відомо про здоров'я онкохворого короля Чарльза.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

"У січні я перенесла операцію на черевній порожнині в Лондоні і тоді вважалося, що моє захворювання не було раковим. Операція пройшла успішно. Проте тести, проведені після операції, показали наявність раку. Моя команда лікарів порадила мені пройти курс превентивної хіміотерапії, і я зараз перебуваю на початковій її стадії", - повідомила дружина спадкоємця британського престолу.

Кейт не стала приховувати, що діагноз став для неї та її сім'ї повним шоком, і вони з Вільямом намагаються "осмислити та впоратися з цим" заради їхньої молодої сім'ї. Міддлтон додала, що їй знадобився час, аби відновитися після операції перед початком онкологічного лікування.

"Але, найважливіше, нам потрібен був час, щоб усе пояснити Джорджу, Шарлотті та Луї у такий спосіб, який є підходящий для них, і переконати їх, що зі мною все буде добре, - наголосила мама трьох дітей. - Як я сказала їм, зі мною все добре і я ставатиму сильнішою з кожним днем, зосереджуючись на речах, які допомагають мені зцілитися, у моєму розумі, тілі та душі".

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Кейт додала, що в цьому непростому випробуванні Вільям знаходиться поряд із нею. Також вона вдячна шанувальникам за підтримку і турботу, яку вони виявляють.

"Ми сподіваємося, що ви зрозумієте, що як сім'я ми потребуємо часу, простору та конфіденційності, поки я закінчую лікування", - наголосила принцеса Уельська.

Далі вона звернулася до людей, які також зіткнулися з цією страшною хворобою. "Будь ласка, не втрачайте віри та надії. Ви не самотні", - закликала дружина майбутнього короля Великої Британії.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Кейт Міддлтон - не єдина з членів королівської родини, кому останнім часом діагностували рак. У лютому Букінгемський палац повідомив, що онкологічне захворювання виявили у короля Чарльза III. Наразі 75-річний британський монарх проходить лікування.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни