Лайм

Ніколи не були патріотами: Валентина Хамайко висловилася про Потапа і Настю Каменських

Телеведуча розповіла про своє ставлення до пари

Потап – український артист, якого найчастіше критикують в період повномасштабної війни. Також з хейтом стикається його дружина Настя Каменських, яка також живе і розвиває кар'єру за кордоном, але іноді навідується в Україну. Валентина Хамайко, чий чоловік Андрій Оністрат захищає країну на фронті, висловила своє ставлення до зіркової пари.

У розмові з журналісткою "Люкс ФМ!" телеведуча заявила, що Потап і Настя ніколи не були патріотами, тому й їхні патріотичні пісні "не заходять".

Читайте також: Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Ці люди ніколи не були патріотами. Ніколи. І пісні у них, як ми бачимо, патріотичні не складаються. Не пишуться. І зараз ми це бачимо, ну, на обличчя. Навіть якщо хтось дуже намагається, воно взагалі не заходить населенню", - сказала Валентина, натякаючи на скандальну пісню Потапа про волонтерів, яка обурила багатьох українців.

Хамайко вважає, що Потапу і Насті Каменських краще не повертатися в Україну з-за кордону.

"Я б не дуже хотіла, щоб вони поверталися. Вони називали себе людьми світу. Ну, нехай у світі і залишаються. Я дуже хотіла б, щоб наше суспільство росло те, що зараз викристалізовується на своїх цінностях", - сказала вона.

Нагадаємо, Потап за час великої війни неодноразово давав підстави для критики українців. Репер виступав за кордоном з російськомовними піснями, відпочивав у Дубаї у компанії громадян країни-терористки, хвалився фото з нареченим Меган Фокс, яка принизила українок. Також артиста критикували за скандальну пісню "Волонтер" та "заочний" вступ до тероборони.

Настя Каменських також потрапляла у скандали. Співачку критикували за розіграш авто за 2 мільйони, щоб зібрати 100 тисяч на ЗСУ, а також за "нещирі" сльози під час зустрічі з військовими.

Фото: instagram.com/kamenskux

Раніше Валентина Хамайко розповіла про пасинка, який загинув на війні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Агресивно і динамічно розвивається: Валерій Харчишин вперше розповів про невиліковну хворобу сина

Лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин назвав діагноз середнього сина та симптоми невиліковної хвороби

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном