Лайм

"А у нас все пучком": Потап показав, як виступав з російськомовними піснями у клубі

Чоловік вийшов на сцену разом з учасницею "Голосу країни-8"

6 квітня Потап (Олексій Потапенко) виступив у нічному клубі Kingzclub, що розташований у німецькому місті Філлінген-Швеннінген. Це сталося після того, як він потрапив у скандал з анонсом виступу на проросійській вечірці, де був заявлений як "зірка російського ретро".

Так, на заході репер заспівав старі хіти дуету "Потап і Настя", гуртів MOZGI і "Время и Стекло", значна частина з яких – російською. Ролики з цієї події він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram. Також ситуацію прокоментувала редакція порталу "Музвар" у своєму Telegram каналі.

Читайте також: Незрозуміла зустріч: Мішель Андраде згадала, як випадково зустріла Потапа, який живе за кордоном.

Олексій ПотапенкоФото: instagram.com/realpotap

В одному з опублікованих роликів можна почути, як Потапенко виконує пісню "Не пара", яку раніше співав разом зі своєю обраницею Настею Каменських. Проте цього разу її замінила співачка із Дніпра Дарина Шевченко, яка була учасницею "Голосу країни-8". Того вечора артистка виконувала всі жіночі партії. Також разом вони заспівали російськомовну композицію "Все пучком". Крім того, разом із репером на сцену вийшов учасник гурту MOZGI Dred.

"Потап таки дістався берега. Солдат заочного ТРО в Барселоні дав перший концерт з моменту повномасштабного вторгнення у проросійському клубі в Німеччині, - йдеться у дописі "Музвару". – Відбулося все це дійство під соусом Ukrainian/Russian Party. Тобто, досі створювати спільний культурний простір для артиста - ок. Це в принципі все, що вам треба знати про Потапа. Як бачимо, час потрохи розставляє все на свої місця. І кожен остаточно обирає, до якого берега йому припливти. Проте найбільше цікавить, як до цього виступу ставиться співвласниця музичного каталогу золотих хітів Ірина Горова".

Потапенко виконав низку російськомовних хітів минулогоФото: instagram.com/realpotap

Нагадаємо, днями Олексія розкритикували через участь у вечірці "Російське ретро", де його в афіші представили як "російського" артиста. Він вийшов на зв'язок у соцмережах та поспішив заявити, що була допущена помилка, але його команда вже робить усе, аби виправити неправильне формулювання. Свою участь у заході він не скасував, а навпаки запросив бажаючих відвідати захід у німецькому місті Білефельд.

Читайте на тему: На одній хвилі: Потап розповів про стосунки із сином Андрієм від шлюбу з Іриною Горовою.

У коментарях під цим зверненням українці не стали приховувати своє обурення та висловили думки з приводу російськомовного контенту від виконавця у період повномасштабної війни:

  • "Щось дуже багато зашкварів з Вашою участю"
  • "Вже на німецькому фронті?"
  • "Шось ти останнім часом тільки вибачаєшся, Потапе!"
  • "За кордоном часто використовують терміни "рашен" або "руське" для позначення всього, що пов’язано з пострадянським простором. Це стосується закладів харчування, сфери послуг тощо. На жаль, це поширена практика. Наприклад, в Ізраїлі, незалежно від країни походження, всіх вихідців з СНД називають "русіт". Люди не розбираються в цьому питанні. Організатори, ймовірно, вирішили написати оголошення в звичній для них манері"
  • "Ну окей, з афішею ясно - викрутився. Припустимо, ми це зхавали. А шо по мові виконання?"
  • "Гидко дивитися та слухати".

У період повномасштабної російсько-української війни Потап мешкає за кордоном, через що часто зіштовхується з хейтом з боку юзерів. Раніше він розповідав, чим займається там, а також реагував на критику, яка йому "прилітає".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників