Лайм

Назар Грабар відповів, чи "прилітало" йому за виїзд з України під час війни

Знаменитість один раз виїжджав за кордон

Після звільнення у запас ЗСУ Назар Грабар створив благодійний фонд, з яким у серпні цього року виїжджав у Токіо. Танцівник і ветеран війни, якого хейтери називають "тікток-воїном", який "навоювався", відповів, чи стикався з критикою в мережі через виїзд за кордон.

В інтерв'ю "ТУР Зірками" на Люкс ФМ 31-річний блогер зізнався, що не читав коментарі під публікаціями зі столиці Японії, хоча не виключає того, що хейт там міг бути присутнім. За словами Назара, це був його перший виїзд з України за період повномасштабної війни.

Читайте також: Якщо спробують заговорити – я їм не раджу: Даніель Салем, який служить у ЗСУ, пригрозив Потапу і Ямі.

Фото: instagram.com/nazargrabar

"Я виїхав, бо наш фонд був першим організатором першого фестивалю української культури в Японії, - пояснив він. - Коли я побачив там японця у формі збірної України, який співає "Батько наш Бандера" майже без акценту, я думаю - ми все-таки робимо вірну річ. У нас була можливість про все розповісти, бо Японія дуже далека від цього, а коли люди, які з України, там розповідають, то вони відчувають інакше все".

Нагадаємо, до початку повномасштабної війни Назар Грабар був танцюристом, актором і моделлю, а нині є ветераном. Після поранення на фронті і трагічної втрати рідного брата-військовослужбовця воїн демобілізувався, оскільки є останнім годувальником у родині. Чоловік пояснював, що зробив це у законний спосіб, а не тому, що є медійним.

"Отримую багато хейту, коли щось виставляю: "Тікток-воїн, навоювався, ходиш по інтерв'ю". Я вже тисячу разів пояснював, як це було. Звільнився в запас за новим законом, через втрату брата на фронті. Через те, що я останній чоловік у сім'ї - годувальник. Це стаття 26 закону України про військовий обов'язок та військову службу. Закон 8009. Мені багато разів писали: "Як ти це зробив? Тому що ти медійний?" Ні, не тому. Генштабу пох**, хто я. Я солдат, тому все має бути за законом", - говорив він.

Фото: instagram.com/nazargrabar

Раніше Назар Грабар розповів, чому розпадаються сім'ї військових.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також