Лайм

Анна Трінчер прокоментувала втечу з України свого ексчоловіка Олександра Волошина

Співачка висловилася про колишнього обранця-втікача

Після низки скандалів і внесення до бази сайту "Миротворець" український блогер-мільйонник Олександр Волошин заявив, що виїхав з України і повертатися не збирається. Його колишня дружина Анна Трінчер прокоментувала втечу ексобранця за кордон і відповіла, чи знає щось про його місцезнаходження.

У коментарі для програми "ТУР Зірками" на Люкс ФМ, співачка зізналася, що не підтримує зв'язок із колишнім чоловіком і не знає подробиць його втечі з країни. Водночас Анна не приховує, що підтримала Олександра, який незадовго до виїзду з України потрапив у скандал із "Охматдитом". За її словами, вона написала блогеру, якого звинуватили у крадіжці коштів з благодійного фонду і просуванні російських наративів, ось тільки відповіді так і не отримала.

Читайте також: Професійний маніпулятор: Єфросиніна прокоментувала скандал з Волошиним через "розкішне життя".

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

"Я, чесно кажучи, зовсім втратила зв'язок із Сашею. Якось розійшлися наші шляхи, на жаль. Коли в нього сталася ця ситуація [з Охматдитом], мені траплялися нарізки в ТікТоці, що я його не підтримала. Хоча я йому написала в Телеграмі і навіть набрала. Але я не отримала відповіді, можливо, через якісь власні внутрішні конфлікти зі мною. Я абсолютно нічого не знаю", - сказала Трінчер.

Водночас стосунки з рідними Волошина співачка підтримує.

"Я підтримую зв'язок з його прекрасною родиною, з мамою. Ми періодично переписуємося і підтримуємо одна одну", - сказала вона.

Раніше блогер Волошин похвалився, скільки квартир купив у Києві і який дохід має.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також