Лайм

Могилевська у День усиновлення розповіла, як відважилась стати матір'ю двом дівчаткам

На цей крок співачка пішла два роки тому

Наталія Могилевська разом зі своїм обранцем Валентином виховує двох дівчаток-сестер, яких удочерила на початку повномасштабної війни. У День усиновлення, який в Україні відзначають 17 вересня, 49-річна співачка розповіла, як наважилася стати мамою-усиновителькою двом дітям різного віку.

У коментарі телеканалу "Київ" народна артистка зізналася, що не планувала усиновлення - це любов з першого погляду. "Я полюбила дуже маленьку Соню, я не знала, що в неї є сестричка. Коли дізналася - була щаслива, що їх дві", - поділилася Наталія.

Читайте також: Пережили дві евакуації: Могилевська розповіла про своїх прийомних дітей.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Щодо виховання, то до кожної доньки Могилевська застосовує різний підхід. За словами співачки, 4-річна Софія більше потребує фізичної допомоги, тоді як 13-річній Мішель потрібна увага з психологічної точки зору.

Коли артистка удочерила дівчаток, то молодшій не було ще й двох рочків.

"Фізично потребує уваги більше молодша. Їй треба дуже багато чого організувати. Їй потрібна допомога, тому що вона не ходила, не говорила, не їла сама і так далі. А що стосується психологічної роботи, то дуже багато потребує старша донька, тому що це про все: про ставлення до життя, про повагу до дорослих, про власні кордони, про решту-решту-решту. - сказала вона. - Я читаю купу книжок, підкреслюю олівцем те, що важливо для мене, про що хочу поговорити з нею і що вона, на мій погляд, зможе зрозуміти. І обговорюю, обговорюю, обговорюю. Бо вода камінь точить”.

Раніше Тимур і Інна Мірошниченки, які також зважилися на усиновлення та зробили це двічі, показали сімейну ідилію на атмосферних світлинах.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також