Лайм

Пережили дві евакуації: Могилевська розповіла про своїх прийомних дітей

Співачка удочерила дівчаток на початку повномасштабної війни

У новорічну ніч-2024 Наталія Могилевська вперше зізналася, що стала мамою. 48-річна співачка, яку раніше заскочили у супермаркеті з маленькою дівчинкою, тепер виховує двох прийомних дочок.

Читайте також: Нас буде шестеро: Тимур Мірошниченко розповів, коли їхня родина усиновить ще одну дитину.

Хоча артистка не поспішає ділитися подробицями усиновлення і не збирається показувати фото дітей, на деякі питання журналістів вона все ж таки відповідає. Так, у коментарі "1+1" Могилевська розповіла, що удочерила дівчаток на самому початку повномасштабної війни.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Діти були дуже травмовані. Старша дівчинка кілька разів рятувала життя молодшої, - поділилася вона. - Їм вкрай потрібен був час, щоб адаптуватися до нової родини. Молодша дочка перші півроку взагалі не спала".

Також співачка вперше показалася зі своїм чоловіком на ім'я Валентин. У телемарафоні новин показали відео, на якому вона обіймає та цілує чоловіка у військовій формі. З Валентином Могилевською познайомилася на початку вторгнення, коли він допомагав евакуювати її вагітну сестру. До цього знаменитість 10 років була одна після двох невдалих шлюбів із бізнесменами Дмитром Чалим та Єгором Долініним.

Читайте також: 47-річна співачка Lama вперше зізналася, чому вирішила не народжувати дітей.

Фото: 1+1

Після початку стосунків із Валентином Могилевська почала багато їздити країною з благодійними виступами. В одній із таких поїздок вона й наважилася на усиновлення.

"Я зустріла людину, яку я дуже люблю. Ми живемо разом. У нього є зброя. Ми бували в таких місцях, що зі мною боялися їхати музиканти. Ми вдвох проїхали всю країну, - каже вона. - Це сталося на самому початку війни, коли ми з чоловіком багато їздили по шпиталях, дитячих будинках та переселенцях".

Раніше Наталя говорила, що не наважувалася народжувати дітей, бо була самотньою. При цьому вона ніколи не виключала, що колись стане мамою. "Я не знаю, яким чином можуть прийти дітки у моє життя. Вони прийдуть у будь-якому віці, найголовніше, щоб моє серце було готове", - розповідала вона в інтерв'ю Каті Осадчій.

Цікаві новини для вас:

Вибухнуло на очах: Наталія Могилевська розповіла про наслідки удару по Києву 29 грудня.

Зі здоров'ям проблем немає: 43-річна Соломія Вітвіцька відповіла, чому ще не стала матір'ю.

Вагітна Лілія Ребрик розповіла, коли має народитися її третя дитина.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків