Лайм

Співачка СолоХа заявила, що Klavdia Petrivna має "мінімальні голосові дані"

Артистка розкритикувала молоду колегу

Співачка СолоХа, яка розкритикувала фігури Олександри Зарицької і alyona alyona, висловилася про Klavdia Petrivna. Виконавиця, справжнє ім'я якої Тереза Балашова, засумнівалася у вокальних даних Соломії Опришко, яка у свої 19 років зібрала два Палаци спорту.

СолоХа подала заявку на Нацвідбір на "Євробачення-2025", де її суперницею може стати Клавдія Петрівна. Подейкують, що молода вокалістка, яка два роки не розкривала свою особистість, також планує подаватися на відбір і навіть може стати його переможницею. У коментарі "Фактам ICTV.Life" Балашова назвала це "абсурдною ситуацією", адже вважає, що Klavdia Petrivna "має мінімальні голосові дані та мінімальну харизму".

Читайте також: "Здається, штучному інтелекту дали завдання": репер розкритикував Klavdia Petrivna.

СолоХа Фото: instagram.com/soloha_official

"Я вважаю, що пісня на Євробачення має бути дуже потужною. Людина має бути безмежно харизматичною, активною, - висловилася співачка. - Я конкуренції не боюся, адже кожен український артист індивідуальний. У своєму амплуа, у своїй творчості, оригінальності я не бачу конкуренції. Будемо спостерігати і дуже вірити, що не буде кумівства, а все буде об’єктивно і чесно. Мені треба показати себе, і нехай обирає народ".

СолоХа подала заявку на Нацвідбір-2025 Фото: instagram.com/soloha_official

СолоХа, яка тричі подавала заявку на Нацвідбір і жодного разу не проходила, цьогоріч відправила дві пісні – обидві українською. Щодо Клавдії Петрівни, то поки невідомо, чи братиме вона участь в українському відборі, чи це чергові плітки.

До речі, Klavdia Petrivna (справжнє ім'я – Соломія Опришко), яка відкрила своє обличчя на дебютних концертах у Києві, увійшла до списку журналу Forbes "30 до 30". 19-річна співачка, яка за рік зібрала понад 10 млн прослуховувань на стрімінгах, стала наймолодшою учасницею списку, сформованому з "молодих українців, які найбільше дивували та надихали нас своїми досягненнями протягом року".

Klavdia Petrivna Фото: instagram.com/tatyana._.trubnikova

Прийом заявок на участь у Нацвідборі на "Євробачення-2025" Суспільне розпочало 17 вересня. Подати свою кандидатуру та пісню можна до 10 листопада 2024 року. Представника України на міжнародному пісенному конкурсі, який проходитиме у швейцарському Базелі, оберуть у лютому 2025-го. Музичною продюсеркою цьогоріч стала Тіна Кароль.

У 2024 році Україну на "Євробаченні" представляли alyona alyona і Jerry Heil. Що сказали артистки про свою участь у масштабному заході.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також