Лайм

У мережі обирають найкращих блогерів України: серед претендентів - скандальні Стужук і Корячка

Онлайн-голосування триватиме до 14 жовтня

Видання "ФОКУС" відкрило голосування на рейтинг "Топ-50 блогерів України-2024". Серед номінантів - один з найпопулярніших волонтерів України Сергій Притула, захисник Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, а також Софія Стужук, Корячка (Тетяна Коряк), Анна Алхім, з іменами яких пов'язано чимало скандалів.

На скандальні імена в списку, в якому понад 200 людей, звернула увагу журналістка Аліна Доротюк. "Серед військових й волонтерів та тих, хто реально докладається до майбутньої перемоги України на інформаційному полі та в тилу, ми бачимо кого? Соню Стужук. Яка і вашим і нашим. І просто "дєрєво міра". То давайте вже Ані Лорак туди поставимо. А чого - деякі українці також пишуть, що вона просто артістка і красіво пойот", - обурилася вона.

Читайте також: Одіозна блогерка Стужук знайшла виправдання ракетним ударам по Києву.

Фото: focus.ua

Доротюк також здивувало у рейтингу ім'я блогерки-мільойнниці Корячки, яка називала українських захисників "м'ясом", а вторгнення Росії в Україну "брудними іграми політиків".

"Як можна її взагалі ставити в один ряд із тією ж Аліною Михайловою [волонтерка, офіцерка ЗСУ, кохана загиблого "Да Вінчі"] для мене особисто нонсенс", - написала журналістка.

Фото: focus.ua

Також серед претендентів на топ-50 найкращих українських блогерів - Анастасія Туркот (Умка), яку внесли до бази "Миротворець" за поширення російської пропаганди і Анна Алхім, яка відома своїми скандальними витівками та заявами. Прихильниця російської мови і музики називала "нацизмом" заклики переходити на українську, а також вихваляла "впливового чоловіка" та "красеня" Путіна.

Фото: focus.ua

"Від себе ж хочу звернутися до авторитетних видань: перестаньте тягнути в інформаційний простір всяке "г*вно". Я розумію, що це дає рейтинг. Але – шкоду наносить значно більшу", - закликала Доротюк.

Фото: focus.ua

Раніше Аліна Доротюк присоромила модель Сніжану Онопко, яка виставляє дописи під російську музику.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також