Лайм

Хоче мобілізуватися, коли виповниться 18: Марічка Падалко розповіла про бажання сина-студента

Цьогоріч хлопець тільки вступив до Києво-Могилянської академії

Марічка Падалко і Єгор Соболєв виховують трьох дітей. Старший син телеведучої і військовослужбовця ЗСУ хоче доєднатися до війська, коли стане повнолітнім. Вперше про бажання 17-річного Михайла зіркова мама заговорила на початку цього року, коли хлопець ще навчався у школі.

В інтерв'ю "Апостроф theLime" зірка "1+1" зізналася, що її син, який віднедавна є студентом, не відмовився від ідеї податися на фронт. Попри те, що батьки відмовляють його від служби в такому ранньому віці, Михайло чекає 18-ти, аби добровільно мобілізуватися.

Читайте також: Був конфлікт через російську музику: Марічка Падалко розповіла, чому її син покинув футбол.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

"Син хоче мобілізуватися, коли йому виповниться 18 років. Натомість ми з Єгором його переконуємо спочатку закінчити Києво-Могилянську академію, куди він вступив на робототехніку. Батько, який зараз є великим авторитетом для сина, постійно каже, що війна стає більш технологічною і виграти у росіян ми можемо лише мізками", - розповіла ведуча.

Водночас Марічка, яка майже три роки чекає на коханого з війни, вважає, що зараз кожен чоловік призовного віку має замислитися про те, щоб служити в армії. Медійні українці, на думку журналістки, - не виключення.

"Бо коли на 1 вересня я бачу фотографії татусів, які ведуть своїх дітей до школи, у мене це не викликає позитивних емоцій. Розумію, що саме через те, що третій рік ви ведете дитину до школи, інші батьки цього не роблять, бо ви не готові їх замінити. І це стосується усіх сфер життя, - вважає Падалко. - Тому якщо на перший рік війни в мене було спокійне ставлення до того, що є фронт і тил, то зараз для мене кожен придатний чоловік, який не воює, викликає певні запитання".

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Нагадаємо, Єгору Соболєву 47 років, він народився в Краснодарі, українське громадянство отримав у 2004 році. Попри статус багатодітного батька, чоловік Марічки Падалко, який в минулому був журналістом і політиком, ще у 2021 році пройшов військові збори у складі однієї з бригад ЗСУ. За півроку до початку великої війни чоловік підписав контракт з теробороною.

Єгор Соболєв брав участь у звільненні Ірпеня, воював на Сході та Півдні України. Нині захисник, за словами ведучої, є заступником командира загону спецпризначення і відповідає за операції із застосуванням БПЛА одразу на кількох напрямках.

Читайте повне інтерв'ю з Марічкою Падалко: "Особисто я не зіштовхувалася з цензурою на телемарафоні".

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також