Лайм

Аліна Гросу засвітилася в серіалі Netflix

Співачка отримала невелику роль у кримінальній драмі

На Netflix вийшов кримінальний серіал "Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів", який заснований на реальних подіях. В американській драмі зіграла українська співачка і акторка Аліна Гросу, щоправда лише в епізодичній ролі.

На появу українки в екранізації історії про братів Менендесів звернули увагу користувачі соцмереж. Один зі скріншотів опублікував Telegram-канал "Що ти знаєш про Бобула?". Також у дописі показали фрагмент із серіалу, в якому з'являється Аліна Гросу.

Читайте також: Досі винна половину зарплати: Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix через роль росіянки.

Фото: t.me/scho_ti_znaesh_pro_bobula

"П'ять секунд слави Аліни Гросу на Netflix. Співачка знялася в серіалі "Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів", - написали автори каналу.

Про співпрацю з американською компанією співачка розповідала у червні цього року, але назву проекту вона тоді не розсекретила.

"Знімаюся на Netflix. Я щаслива, бо мені це вдалося. Це дуже хороший і цікавий проєкт. Це такий крок на сходинку вище, такими моментами я пишаюся. Я не можу розповідати всі подробиці, бо, звичайно, підписувала контракт. Дуже відомі актори знімаються. Все, що я можу сказати", - розповідала Гросу.

Кримінальна драма "Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів" розповідає про братів Лайла і Еріка Мененденсів, які вбили своїх батьків у Беверлі-Хіллз у 1989 році. У серіалі показані не лише наслідки жорстокого злочину, а й його передумови, зокрема знущання батьків над синами.

Автори каналу "Що ти знаєш про Бобула?" зазначили, що поява Аліни Гросу у серіалі Netflix - класна історія, якби не "дивний інфопривід", який створила співачка.

Нагадаємо, напередодні Аліна Гросу повідомила, що стала "офіційним представником української культури у Нью-Йорку". Український письменник Андрій Кокотюха розкритикував "призначення" співачки, яка жила і будувала кар'єру в Москві та співала з онуком Пугачової.

На скандал вже відреагував речник МЗС України Георгій Тихий. Він заявив, що Аліна Гросу не перебуває на жодній з відповідних посад дипломатичної служби України щодо виконання дипломатичних чи консульських функцій.

Фото: instagram.com/alina_grosu

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також