Лайм

Досі винна половину зарплати: Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix через роль росіянки

Актриса проявила свою позицію

Іванна Сахно - українська акторка, яка давно живе та працює в США, де знімалася у фільмах "Тихоокеанський рубіж: Повстання" та "Шпигун, який мене покинув". В інтерв'ю Марічці Падалко 26-річна знаменитість вперше зізналася, що відмовилася від головної ролі в серіалі Netflix, бо мала грати росіянку.

Читайте також: Правило ринку: агент української диригентки Линів пояснив, чому вона виконує російські твори.

Іванна Сахно живе та працює актрисою у США Фото: https://www.instagram.com/ivannasakhno/

Через розірвання контракту Іванні доведеться відмовитися від половини свого гонорару в майбутньому проекті студії, але про своє рішення вона не шкодує.

"Зараз у Голлівуді дедалі менше репрезентують Росію. Але був момент, коли під час ковіду я була прикріплена до серіалу Netflix. Це була роль росіянки - американки родом із Радянського Союзу. На той момент це була одна з моїх перших головних ролей у великому серіалі Netflix. Потім ми закрилися на ковід, і я зрозуміла, що не можу грати людину з Радянського Союзу. Я розірвала контракт, і трохи проблеми у мене були, - сказала Сахно. - Не можу офіційно про це говорити, але я роблю для Netflix наступну роботу, і винна їм 50% моєї зарплати".

Іванна Сахно та Володимир Зеленський у Києві у 2023 році Фото: https://www.instagram.com/ivannasakhno

За словами Іванни, успішні акторські проекти у її житті не є регулярними. Наприклад, після ролі у блокбастері "Тихоокеанський рубіж" (2017) їй довелося працювати нянею і в ресторані, поки вона не отримала роботу у фільмі "Шпигун, який мене покинув".

"У цьому ритмі життя головне мати відчуття себе, своєї цінності як душі та людини, розвиток себе в житті поза своєю кар'єрою. Я розумію, що робота в житті актора - нерегулярна, і ти повинен мати спокій сам із собою", - каже вона.

Раніше українська актриса Ліза Василенко поновила стосунки з російським репером Моргенштерном.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо