Лайм

Квитки не купують? Брежнєва повідомила про скасування туру з піснями "ВІАГри"

Восени концерти у Польщі, Чехії, Німеччині та інших європейських країнах не відбудуться

У листопаді Віра Брежнєва, яка днями випустила україномовний трек, мала вирушити в тур Європою з піснями "ВІАГри". За місяць до старту концертів співачка повідомила про скасування виступів.

На особистій сторінці в Instagram артистка заявила, що організатори не виконали своїх зобов'язань, тому вона змушена скасувати тур. "Після деякої паузи, під час якої моя команда намагалася врятувати ситуацію, я змушена оголосити скасування туру, запланованого на листопад з вини організаторів", - повідомила співачка.

Читайте також: Подвійні стандарти: Приходько присоромила Брежнєву, яка співає російською з прапором України.

Фото: instagram.com/ververa

Співачка додала, що нові концерти планує на весну 2025 року. Дати туру вона анонсує пізніше.

Підписники Брежнєвої засумнівалися в тому, що причина скасування туру саме в організаторах. Дехто припустив, що на її концерти не продаються квитки, оскільки вона "не може визначитися співачкою якої країни є".

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Також коментатори звернули увагу, що свою офіційну заяву Брежнєва записала російською, хоча після початку повномасштабної війни веде соцмережі українською.

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Нагадаємо, Віра Брежнєва довгий час жила і працювала в Росії, зокрема після 2014 року, коли РФ анексувала Крим і розпочала війну на Донбасі. У 2019 році вона заявляла, що вона не має жодної пісні українською, через що не вважає себе українською співачкою.

Після широкомасштабного вторгнення Росії Брежнєва засудила злочинні дії російської влади в Україні та відмовилася від гастролей у країні-терористці. У липні 2023-го Брежнєва вперше з початку війни приїхала до Києва та нарвалася на хейт українців.

Наразі у репертуарі співачки є кілька пісень українською, але вона продовжує виходити на сцену за кордоном зі своїми старими російськомовними хітами, тримаючи в руках прапор України.

Фото: instagram.com/ververa

Раніше Віра Брежнєва відповіла, чому їй не соромно за роки життя та роботи в Росії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також