Лайм

Принцеса Беатріс чекає на другу дитину: коли народить онука Єлизавети ІІ

Старша донька принца Ендрю вдруге стане мамою

Принцеса Беатріс та мільйонер Едоардо Мапеллі Моцці знову стануть батьками - у королівської пари народиться друга спільна дитина. Онука покійної Єлизавети ІІ з чоловіком вже виховують 3-річну доньку Сієнну, також італійський аристократ має 8-річного сина Вульфі від попередніх стосунків.

Про вагітність старшої доньки принца Ендрю повідомив Букінгемський палац на своїй сторінці в Instagram. У дописі показали два нові фото сім'ї. На одному зображені щасливі принцеса Йоркська з чоловіком, які обіймають один одного, а на іншому — Мапеллі Моцці, який іде сільською доріжкою за руку з Сієнною та Вулфі.

Читайте також: Матері британських принцес Євгенії і Беатріс поставили ще один онкологічний діагноз.

Принцеса Беатріс вагітна Фото: instagram.com/theroyalfamily

"Її Королівська Високість принцеса Беатріс і містер Едоардо Мапеллі Моцці раді повідомити, що в новому році вони чекають на другу спільну дитину - братика або сестричку для Вольфі і Сієнни, - повідомили в палаці. - Його Величність Король був проінформований про це, і обидві сім'ї дуже раді цій новині".

За даними Sky News, принцеса Беатріс народить другу дитину на початку весни 2025 року.

У королівській родині Великої Британії з'явиться ще один член сім'ї Фото: instagram.com/theroyalfamily

36-річна Беатріс і 40-річний Едоардо знайомі з дитинства, а одружилися лише у 2020 році. Церемонія була закритою, і на ній були присутні найближчі члени королівської родини, зокрема нині покійні королева Єлизавета II і принц Філіп. Наречена була одягнена в історичну сукню своєї бабусі.

Весілля принцеси Беатріс та Едоардо Мапеллі Моцці Фото: Facebook The Royal Family / Benjamin Wheeler

Первісток принцеси Йоркської з'явився на світ у вересні 2021 року. Повне ім'я дівчинки - Сієнна Елізабет Мапеллі Моцці. Друге – Елізабет – данина поваги покійній королеві.

Вулфі – син Мапеллі Моцці від американки китайського походження Дари Хунг. Хлопчик народився у 2016 році, а вже за рік його батьки розійшлися.

Її Королівська Високість з чоловіком Фото: instagram.com/theroyalfamily

Дізнайтеся також, хто є хто в королівській родині Великої Британії: порядок престолонаслідування та цікаві факти.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також