Лайм

Анатолій Анатоліч підтримав українку, яку дискваліфікували в Італії через протест проти судді-путініста

Телеведучий прокоментував скандал

Українська артистка цирку Анна Петренко на фестивалі циркового мистецтва в Італії висловила протест проти члена журі – Максима Нікуліна, сина відомого радянського актора Юрія Нікуліна. Росіянин керує московським державним цирком, відкрито підтримує Путіна і допомагає армії окупантів.

Українка виступила на сцені з прапором своєї країни і поширювала серед глядачів листівки проти судді-путініста, в яких йшлося про те, що той підтримує війну РФ проти України. Через це організатори виключили з конкурсу учасницю з України. Анатолій Анатоліч підтримав Анну і подякував їй за чітку громадянську позицію.

Читайте також: Модель Аліна Байкова на Канському фестивалі з'явилася у футболці Fuck you Putin: українку заарештували.

Фото: instagram.com/annadellart

"Максим Нікулін - син того самого легендарного Юрія Нікуліна. Ну про Юрія Нікуліна нічого поганого зараз сказати не можу, а от про Максима - можу. Бо ця падлюка підтримує так зване СВО, окупанти ходять в московський цирк безкоштовно, а артисти цього самого цирку окрім того, що гроші збирають в так звану зону СВО, а простіше сюди, до нас в Україну, де вони нас вбивають, вони ще їздять і розважають їх", - розповів телеведучий.

Фото: instagram.com/annadellart

"Так от під час свого виступу Аня продемонструвала свою незгоду і з цим виступила, з протестом. Там одразу намагалися все це зам'яти, зробити вигляд, що нічого не відбулося, але Аню було не зупинити. Аня молодець, Аня почала роздвавати листівки, де повідомляла про те, що Нікулін підтримує вторгнення в Україну. І Аню дискваліфікували напередодні фіналу", - розповів Анатоліч своїм підписникам.

Фото: instagram.com/annadellart

Ведучий подякував Анні за її позицію і закликав українців зробити те саме, наприклад, написавши їй в Instagram.

Фото: instagram.com/annadellart

"Я хотів би висловити підтримку, щоб всі перейшли на сторінку Ані і подякували за позицію, яку вона сміливо продемонструвала незважаючи на загрозу для своєї кар'єри, - зауважив він. - Аня, ти велика молодець! Нехай у світі знають, а Нікулін хай іде нах*й".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Раніше українська шаблістка Ольга Харлан розповіла про нервовий зрив після бою з росіянкою, через відмову якій в рукостисканні її дискваліфікували.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також