Лайм

Не бачу в цьому нічого поганого: MELOVIN відповів на хейт через публічне звернення до Пугачової

Співак пояснив свій вчинок

Деякі медійні люди на третій рік повномасштабного вторгнення продовжують тягнути в український інфопростір "хороших руських", як-от Алла Пугачова. Серед них – Андрій Данилко, Тіна Кароль і MELOVIN. Співак у квітні цього року публічно привітав російську примадонну з ювілеєм, чим обурив українців.

В інтерв'ю "Апостроф theLime" артист заявив, що не бачить нічого поганого в тому, що в день народження Пугачової він виклав вітальну "сторіз", назвавши знамениту росіянку "єдиною та хороброю".

Читайте також: Забудьте, як їх звати: Осадча закликала українців не реагувати на російських зірок.

Фото: instagram.com/melovin_official

"Не бачу в цьому нічого поганого та провокативного. Я поважаю цю людину за її талант і вчинки. Алла Борисівна щиро висловила свою позицію і не підтримує путінський режим. Тож не варто відкидати її таланти. Я вважаю, що передусім треба залишатися ментально здоровою людиною, раціональною та прагматичною, аби не вестися ані на ІПСО, ані на вкиди російської пропаганди і бути свідомим", - вважає MELOVIN.

Фото: instagram.com/melovin_official

Нагадаємо, після 24 лютого 2022 року Алла Пугачова разом із чоловіком Максимом Галкіним і трьома дітьми переїхали до Ізраїлю. Російський гуморист відкрито засудив воєнну агресію своєї терористичної держави, геноцид українців і гостро розкритикував путінський режим. У РФ Галкіна оголосили "іноагентом", якого фінансує Україна.

Читайте також: Це як любити олів'є: Клопотенко висміяв позитивну реакцію українців на заяву Пугачової.

Пугачова публічно не виступала з засудженням війни в Україні. Російська співачка говорила, що "солідарна зі своїм чоловіком" і просила владу РФ визнати "іноагентом" і її. У соцмережах Пугачова зрідка реагує на військові злочини росіян, але Росію терористом не називає.

Видання "Детектор медіа" нагадувало, що на початку 2000-х Пугачова активно підтримувала Путіна і навіть знялася в агітаційному ролику його партії "Единая Россия". Пізніше співачка нібито стала "правильною" опозиціонеркою.

Фото: instagram.com/alla_orfey

Читайте повне інтерв'ю з MELOVIN: "Ось зранку був у психотерапевта. Це взагалі мені допомагає не забити болт на життя".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також