Лайм

Кейт Міддлтон після завершення хіміотерапії з'явилася на публіці: образ принцеси Уельської

Дружина спадкоємця британського престолу зустрілася з хворою на рак підлітком

Кейт Міддлтон, яка близько місяця тому повідомила про завершення курсу хіміотерапії, виконала один зі своїх королівських обов'язків. 2 жовтня принцеса Уельська з чоловіком принцом Вільямом провели зустріч із фотографом-початківцем у Віндзорському замку.

Фотографіями з зустрічі королівська пара поділилася у своєму блозі в Instagram. "Було дуже приємно зустрітися з Ліз сьогодні у Віндзорі. Талановитий молодий фотограф, чия креативність і сила надихнули нас обох. Дякую, що поділилися з нами своїми фотографіями та історією", - написали Кейт і Вільям.

Читайте також: В якій сукні Кейт Міддлтон знялася у сімейному відео: у мережі назвали бренд і вартість.

Принцеса Уельська поступово повертається до королівських обов'язків Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Як пише ВВС, 16-річна Ліз бореться з агресивною формою раку. В січні підлітку діагностували десмопластичну дрібно-круглоклітинну пухлину. Її мати, Вікі Робойна, розповіла, що лікарі спрогнозували, що її доньці залишилося жити від шести місяців до трьох років.

На одному знімку 42-річна Кейт тепло обіймає Ліз. На другому фото принц Вільям і принцеса Уельська зображені з молодим фотографом та її сім'єю.

Кейт Міддлтон і принц Вільям зустрілися з фотографом-початківцем та її батьками Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Захоплення Ліз особливим чином пов'язує її з Кейт Міддлтон. Як відомо, Кетрін давно захоплюється фотографією і описує себе як "захоплений фотограф-аматор". Вона є патроном Королівського фотографічного товариства і часто фотографує своїх дітей: 11-річного принца Джорджа, 9-річну принцесу Шарлотту та 6-річного принца Луї.

Для зустрічі з фотографом-початківцем принцеса Уельська одягла бордовий брючний костюм Roland Mouret, який вона продемонструвала під час поїздки до Бостона у грудні 2022 року. Майже через два роки цей колір став ще моднішим, його вже встигли назвати головним кольором сезону осінь-зима 2024/2025.

Кейт Міддлтон у Бостоні на вручення премії Prince William's Earthshot Prize Awards Фото: Getty Images

Раніше у костюмі трендового кольору з'являлася перша леді України Олена Зеленська.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також