Лайм

В якій сукні Кейт Міддлтон знялася в сімейному відео: в мережі назвали бренд і вартість

Принцеса Уельська мала приголомшливий вигляд

Після довгих і важких місяців лікування раку Кейт Міддлтон завершила курс хіміотерапії. Радісну новину 42-річна принцеса Уельська оголосила у сімейному відео, знятому в стилі мініфільму.

У кадрі Кетрін гуляє полями Норфолка з чоловіком Вільямом і трьома дітьми: Джорджем, Шарлоттою та Луї. Королівська особа одягнена в сукню у стилі бохо американського бренду Veronica Beard.

Читайте також: Олена Зеленська для відеозустрічі з Бріжит Макрон вибрала особливі сережки: що вони символізують і скільки коштують.

Фото: instagram.com/kate.princessofwales

Фото: instagram.com/kate.princessofwales

Як пише видання Town & Country Magazine, бренд називає цю модель сукні Castella і описує її як "наш піднесений підхід до богемного одягу. Цей міді-силует невимушеного крою прикрашений блоковим принтом, в якому змішані мальовничі квіти і квіткові смужки, а також ніжними рукавами і багатоярусним оборчатим подолом".

Фото: instagram.com/kate.princessofwales

Сукня як у Кейт Міддлтон наразі зі знижкою – її ціна 315 доларів. На сайті бренду сказано, що зараз товар недоступний - сукня розпродана.

Фото: theoutnet.com

На одній з фан-сторінок принцеси Уельської в Instagram визначили, що свій ніжний образ дружина принца Вільяма доповнила кедами VEJA Esplar з металевим оздобленням за 205 доларів.

З прикрас Кейт вибрала намисто-підвіску бренду Daniella Draper Midnight Moon з вигравіруваними на ньому ініціалами її дітей (1750 доларів) та сережки-краплі Kiki McDonough.

Фото: instagram.com/kate.princessofwales

Як пише HELLO!, бренд Veronica Beard любить носити невістка Кейт, герцогиня Сассекська. Меган Маркл багато років підтримувала цю компанію і одягала її речі під час зйомок серіалу "Форс-мажори" ще до того, як стала королівською особою. Востаннє дружина принца Гаррі одягала цей бренд менше місяця тому під час свого туру Колумбією.

Нещодавно в мережі показали нові фото Меган Маркл: який вигляд зараз має дружина принца Гаррі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також