Лайм

"Половину таких процедур не знаю": Єфросиніна відреагувала на плітки про свої пластичні операції

Зовнішність телеведучої не дає спокою пліткарям

Маші Єфросиніній, як й іншим знаменитим українкам, приписують цілу низку хірургічних маніпуляцій з обличчям. Під час чергової нічної атаки росіян, 45-річна телеведуча побачила відео з "розбором всіх її пластичних операцій", яке її дуже повеселіло, попри страх обстрілів.

"Вночі, коли з Сашком ховалися між двох стін, натрапила на ролик, де розбирають, що я робила зі своїм обличчям. Я половину таких процедур не знаю, - зі сміхом відреагувала Марія в Instagram-історіях. - Але дякую. Ось я вважаю, що це дуже круто, що моє обличчя настільки викликає купу пліток - значить виглядає класно".

Читайте також: Ринопластика і зменшення грудей: Аліна Доротюк вперше розповіла про свої пластичні операції.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Далі Єфросиніна, яка записала "сторіз" на столі у косметолога, з гумором прокоментувала ліфтітингову апаратну процедуру, до якої вона регулярно вдається.

"У мене саме зараз планова операція, підтяжка, відрізання, затягування за вуха", - пожартувала ведуча.

Також Марія звернулася до тих, хто побачив на її обличчі "результат" пластичної хірургії.

"Операція - це ж реабілітація. Це зовсім непридатний вигляд обличчя. А якщо я щодня знімаюся, їжджу, виступаю, виходжу в сторіз, то як?!", - зауважила вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше Маша Єфросиніна зізнавалася, що не економить на доглядових процедурах і щотижня ходить до косметолога. Також вона стежить за своїм харчуванням, не вживає алкоголь, п'є багато вітамінів, щодня виконує функціональні тренування, які міксує з пілатесом, контролює режим сну.

"Я просто за собою стежу. Я тримаю свою вагу, тому що для жінок 40+ відхилення у вазі дуже відображаються на обличчі. Я не вживаю алкоголь, цукор, червоне м’ясо, свинину, телятину, багато п’ю рідини і спостерігаюся у лікарів. У мене вдома ціла поличка, де є добавки, різні речовини, мікроелементи, амінокислоти, і я ці коктейлі собі постійно роблю. Це робота. Не треба думати, що за зовнішністю, яка вам подобається, стоїть якесь радикальне рішення. Це не так", - розповідала ведуча в недавньому інтерв'ю Women's Day.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше Ірину Білик розхвалили за рідкісне фото без макіяжу - які пластичні операції вона робила.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також