Лайм

Ринопластика і зменшення грудей: Аліна Доротюк вперше розповіла про свої пластичні операції

Журналістка зізналася, що змінювала свою зовнішність

Зіркова журналістка Аліна Доротюк, яка пережила цькування у школі, зробила дві пластичні операції. Понад десять років тому інтерв'юерка зменшила груди з десятого розміру, а нещодавно змінила форму носа.

Про це вона розповіла у своєму інтерв'ю з пластичним хірургом Дмитром Слоссером. Аліна зізналася, що редукційна маммопластика проводилася за медичними показаннями, а ринопластика – естетичними.

Читайте також: Ютубери Іванов і Петров образили журналістку Аліну Доротюк за зовнішність і потрапили у скандал.

Фото: instagram.com/dorotiuk_

"Я у 2013 році, але це було за медичними показаннями, робила зменшення грудей, - зізналася вона. - Я була худенька, маленька, і це було величезне навантаження, коли в тебе 10-й розмір грудей, які тягнуть униз. І ти прокидаєшся серед ночі від того, що в тебе болить спина і тобі хочеться плакати постійно. І ти не отримуєш задоволення від життя, від ходьби, ти не можеш бігати, у тебе купа обмежень".

За словами журналістки, ця операція тривала 5,5 години, а реабілітація після неї була тривалою і дуже складною.

Фото: Скріншот

Також Доротюк розповіла, що нещодавно наважилася на "невеличку" ринопластику. За словами журналістки, це рішення було зважене і виношувалося не один рік.

"Я хотіла підправити кінчик носа, можливо прибрати горбинку, але максимально натурально. Для мене це естетично важливо і в психологічному аспекті, і в аспекті моєї подальшої роботи в кадрі, - пояснила Аліна. - Зараз ми живемо в такий непевний час, що якщо хочеться, мені здається, треба зробити. Краще зробити, ніж я буду шкодувати про це все своє життя".

Журналістка показала, як змінилося її обличчя після ринопластики і зізналася, що залишилася задоволена результатом операції.

Читайте також: Українка з найбільшими у світі вилицями назвала найболючішу пластичну операцію.

Фото: Скріншот

Фото: Скріншот

Фото: Скріншот

Раніше Ілона Гвоздьова назвала вартість мамопластики та розповіла, як збирала на операцію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також