Лайм

"Лягає на операцію": Наталка Карпа розповіла про проблеми зі здоров'ям свого чоловіка, який воює на фронті

"Титановий Джексон" не вперше лягає на операційний стіл

Наталка Карпа заміжня за Євгеном Тєрєховим з позивним "Джексон", який мобілізувався до лав ЗСУ ще у 2014 році. Чоловік брав участь в АТО і отримав складне поранення голови. Воїну встановили титанову пластину і до його військового псевдо додали приставку "Титановий". Після 24 лютого 2022 року чоловік співачки знову став на захист України і на фронті підірвав своє здоров'я.

В інтерв'ю Славі Дьоміну дружина воїна зізналася, що на момент повномасштабного вторгнення "Титановий Джексон" мав 2-у групу інвалідності. Чоловіки з інвалідністю не підлягають призову на військову службу, а для добровільної мобілізації потрібна 3-я група. Аби доєднатися до війська, Євген, за словами співачки, домігся зміни групи інвалідності.

Читайте також: На війні загинув військовий з кліпу Наталки Карпи: співачка вшанувала пам'ять і зворушила спогадами.

Євген "Джексон" Тєрєхов Фото: instagram.com/jackiboy2806

"У нього була друга група інвалідності, і він спеціально дуже хотів, прагнув, це треба було бачити, щоб його перевели на третю, легшу, щоб він пішов воювати", - зізналася Наталка.

Під час служби у "Титанового Джексона" утворилися грижі. Воїну встановили медичну сітку для підтримки тканин і органів, проте тепер він потребує нового хірургічного втручання.

Наталка Карпа з чоловіком і донькою Фото: instagram.com/jackiboy2806

"Він лягає на операцію, - повідомила Карпа. - У нього в голові титанова пластина, а в животі - сітка, яка тримає його корсет, бо в нього через надмірне підняття ваги з'явилося кілька гриж. Треба зробити операцію, цю сітку поставити на місце, якось краще її там вмонтувати, щоб не було проблем з защемленням".

"Це може бути в будь-який невдалий момент, - додала співачка. - У нього таке було, коли майже тиждень сиділи в лісі, а він каже, що від того, як я спрацюю залежить і життя моїх підопічних, а в мене рубає тиск двісті. Каже, що я знаю, я відчуваю, а зробити нічого не можу, бо у нас є своє певне завдання".

Раніше Наталка Карпа розповідала, де зараз служить її чоловік та чи планують вони ще дітей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також