Лайм

"Пишаюся ним": Шоптенко висловилася про ексчоловіка Дікусара, який служить у ЗСУ

Танцюристи були разом три роки

Дмитро Дікусар - серед знаменитих українців, які добровільно доєдналися до війська після початку повномасштабного вторгнення. Хореограф вкрай рідко виходить на зв'язок з підписниками свого Instagram, а також не виносить на публіку подробиць своєї роботи на фронті. Його колишня дружина Олена Шоптенко зізналася, що підтримує зв'язок із ексобранцем і дуже ним пишається.

Танцівниця, яка в період великої війни живе в Австрії, уникає запитань про особисте життя, проте у коментарі ЖВЛ зізналася, що вони з Дмитром після розлучення залишилися у дружніх стосунках.

Читайте також: "Який красивий!" Жадан блиснув у парадній військовій формі.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

"Я не говорю на тему особистого життя. Ми працювали стільки років із Дмитром, і ми насправді були дуже близькими людьми. Зараз ми друзі. Іноді ми переписуємося. Я пишаюся тим, що він робить. Пишаюся ним", - зізналася Шоптенко.

Олена Шоптенко і Дмитро Дікусар познайомилися на проекті "Танці з зірками". У 2013 році колеги одружилися, але їхній шлюб виявився нетривалим - через три роки танцюристи розлучилися.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Як зізнавася хореограф, після розлучення у нього було багато романів і розставань, але розрив з Оленою був для нього найважчим.

"Ці стосунки, як сірник, горіли-горіли і догоріли. На той момент, коли ми розлучилися, для мене це було, як втратити руку, половину мене. Я цей період дуже емоційно переживав, через біль, страждання. Після цього мені нічого не хотілося в плані стосунків, напевно, ще цілий рік", - розповідав Дмитро у 2020 році.

Фото: Караван історій

Нагадаємо, український хореограф Дмитро Дікусар став військовослужбовцем ЗСУ на четвертий день широкомасштабного нападу Росії на Україну – 27 лютого 2022 року. У ніч на 14 березня танцюрист ледь не загинув.

У другі роковини повномасштабного вторгнення Дмитро Дікусар розповідав, що у нього з'явилося розчарування у деяких людях.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також