Лайм

Олександр Терен відповів, чи важко йому не афішувати стосунки з переможницею "Холостяка"

Ветеран зробив свій вибір, про який українці дізнаються за кілька місяців

В Україні завершилися зйомки шоу "Холостяк" з ветераном війни Олександром "Тереном" Будько. На телеекранах 13-й сезон стартує 1 листопада, а ім'я переможниці глядачі дізнаються лише наприкінці року. За правилами проєкту, до виходу останнього епізоду головний герой не може показувати дівчину, яку обрав у фіналі реаліті.

Нетерплячі шанувальники шоу за будь-якої нагоди намагаються дізнатися у Терена деталі зйомок, зокрема про його фінальний вибір. Ветеран влаштував в Instagram-історіях день відповідей на запитання, серед яких, звісно, були й про "Холостяка".

Читайте також: Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

"Як воно триматись і не афішувати стосунки до фіналу шоу?", - запитала Олександра підписниця. На що він відповів: "Складніше, ніж я думав".

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

На наступні запитання про його участь у романтичному шоу Терен почав жартувати. Відповідаючи шанувальниці, чи хотіли його рідні зніматися у "Холостяку", Олександр відповів з гумором.

"Ні, їм погрожували, що заберуть мене ще на один проєкт, якщо не погодяться", - написав герой і показав кадр зі зйомок епізоду знайомства з його батьками.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Далі Терен показав своє обличчя, коли його запитують про участь у "Холостяку".

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Нагадаємо, що вперше в історії шоу "Холостяк" ім'я головного героя оголосили до виходу проєкту на телеекрани. Шоу виходитиме на телеканалі СТБ щоп'ятниці о 19:00.

Олександр Терен – 28-річний ветеран російсько-української війни. У перший день повномасштабного вторгнення він пішов добровольцем боронити країну, а за півроку став командиром взводу 49-го окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ" із позивним "Терен".

24 серпня 2022 року, на День Незалежності України, Олександр отримав важке поранення ніг, виконуючи бойове завдання на Ізюмському напрямку. Після ампутації кінцівок ветеран війни вирушив до Америки, де йому встановили протези.

Попри все пережите Терен веде активний спосіб життя: танцює у балеті, займається спортом, видає книгу та зі своїм шоу "Відвал ніг" перевіряє міста на інклюзивність та безбар'єрність.

Раніше Олександр Терен розповів про побачення на протезах.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також