Лайм

"Провів близько 1,5 тисячі операцій": Злата Огнєвіч розповіла про батька, який рятує військових

Чоловік оперує поранених бійців

Батько Злати Огнєвіч (справжнє ім'я – Інна Бордюг) – військовий хірург, і з початку великої війни рятує життя українських захисників після важких поранень на фронті. За весь період повномасштабного вторгнення Леонід Бордюг зробив близько півтори тисячі операцій. Співачка називає тата "суперлюдиною" і дуже ним пишається.

В ефірі "Сніданку з 1+1" артистка розповіла, що її 70-річний батько не перебуває в лавах ЗСУ, але, будучи медиком, він не міг залишатися осторонь. "Він у мене доброволець, - зізналася Злата. - Він не зміг відсиджуватися вдома і як лікар пішов допомагати".

Читайте також: "Пишаюся ним": Шоптенко висловилася про ексчоловіка Дікусара, який служить у ЗСУ.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Він відпрацював дуже багато в Харківській області і за весь цей час повномасштабного він провів близько півтори тисячі операцій. Якась суперлюдина. Він мені як це сказав, я така: "Тату, що? Повтори, будь ласка, ще раз", - додала вона.

Співачка зауважила, що професія хірурга вкрай складна сама по собі, а коли лікар військовий, то це вдвічі складніше.

"Лікарі вони бачать за своє життя багато хвороб, операцій, але коли до тебе на операційний стіл, у палату потрапляють молоді хлопці, цивільні після обстрілів... Ну, якщо ти жива людина і ти емпатична людина, то навіть якщо ти хірург, тобі дуже всіх шкода. Дуже сумні очі були у тата, коли він приїхав. Важко йому морально, психологічно. Він каже: "Я такого за життя своє не бачив. Я такого надивився". Шкода йому людей, а він ще емпатична людина", - розповіла Злата Огнєвіч про свого батька.

Раніше Злата Огнєвіч розповіла, чи вдалося покарати переслідувача, який погрожував її вбити.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також