Лайм

"Лише збоченці і мерзотники": експродюсерка Лободи жорстко пройшлася по шоу-бізнесу

Продюсерка відповіла на запитання підписників

Нателла Крапівіна, яка раніше вилаяла співака-пропагандиста Шамана за звернення до Дурова, пройшлася по шоу-бізнесу. Жорстку критику колишня продюсерка Світлани Лободи і засновниця "Орла і Решки" видала на прохання прокоментувати скандал навколо репера P. Diddy, який розгорівся в Голлівуді.

"Друзі, ну що коментувати по Пі Дідді. Ви що, не знаєте, що вони там всі збоченці? Мені вам що зараз розповідати, якщо у нас в шоу-бізнесі, який, вибачте, жодного відсотка не має, ані доходів, ані можливостей американського шоу-бізнесу. Лише збоченці, мерзотники, брудні абсолютно люди, неохайні, для яких фекалії це абсолютно придатна для вживання субстанція", - різко висловилася Крапівіна в Insagram-історіях.

Читайте також: Нателла Крапівіна розповіла про страждання її доньки в університеті Лондона.

"Я впевнена, що і P. Diddy, Jay-Z і так далі вони не гидують жодними способами для задоволення власних збочених бажань тощо. Тому, що тут коментувати, вони всі збочені. Просто, мабуть, коли настає якийсь момент, як це було з Харві Вайнштейном, і комусь вже дуже потрібно когось покарати, то це відбувається таким чином", - додала вона.

Нагадаємо, Нателла Крапівіна і Світлана Лобода співпрацювали 11 років. Продюсерка не спілкується зі співачкою близько року, але зізнається, що вони розійшлися мирно і без претензій одна до одної.

Нателла Крапівіна Фото: instagram.com/natellakrapivina

Раніше Лобода одягла сукню з прапором України – це викликало обурення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також