Лайм

"Лестощі чи стьоб": Джамала заявила, що на "Євробачення" треба відправити Тіну Кароль

Обидві співачки вже представляли нашу країну на конкурсі

В Україні продовжується прийом заявок на участь у Нацвідборі на "Євробачення-2025". І поки одні артисти активно подають свої пісні та критикують можливих конкурентів, інші пропонують свої кандидатури. Джамала, яка кілька років поспіль була у складі журі українського відбору, розповіла, кого з зіркових колег хотіла б бачити на світовій сцені.

У програмі "ТУР Зірками" на Люкс ФМ співачка, яка у 2016 році привезла в Київ кришталевий мікрофон, заявила, що на конкурс 2025 року слід відправити Тіну Кароль - вона також представляла Україну на "Євробаченні", але перемогу не здобула.

Читайте також: Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006".

Джамала виграла "Євробачення-2016" Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Мені здається, Тіні Кароль треба було б їхати, - з усмішкою сказала Джа. - Ну реально, а чого? Мені здається вона дуже класно представила б. Були випадки, коли кілька разів їхали на "Євробачення".

Тіна Кароль на "Євробаченні" у 2006 році Фото: Getty Images

Щодо своєї кандидатури, то Джамала це питання навіть не розглядає. Переможниця "Євробачення-2016" заявила, що від неї на камбек очікувати не варто. Ситуацію зі шведською співачкою Лорін, яка двічі перемагала у пісенному конкурсі, українка назвала "випадковістю".

"У мене трохи інша історія, - сміючись сказала Джамала. - Тут складніше. Меджік з Лорін стався і давайте вважатимемо, що це випадковість".

У мережі пропозицію Джамали відправити на "Євробачення-2025" Тіну Кароль сприйняли неоднозначно. "Так одразу і не зрозумієш, це лестощі чи стьоб", - написали в Телеграм-каналі "Що ти знаєш про Бобула". Користувачі зійшлися на думці, що співачка таки говорила несерйозно.

Фото: t.me/scho_ti_znaesh_pro_bobula

Нагадаємо, Джамала перемогу Україні на "Євробаченні" привезла у 2016 році. Міжнародний конкурс пісні тоді приймав Стокгольм, столиця Швеції. Уродженка Криму виконала авторську пісню "1944", присвячену трагічним подіям минулого, зокрема, депортації кримськотатарського народу.

Читайте також: Пісня Джамали "1944" посіла третє місце у рейтингу найбільших хітів "Євробачення".

Тіна Кароль представляла Україну на "Євробаченні" у 2006 році у Греції. Пісня українки Show me your love привела її на сьоме місце. Цьогоріч артистка стала музичною продюсеркою Національного відбору, витіснивши Дмитра Шурова (Pianoбой), який виконував цю роль останні два роки.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Раніше Злата Огнєвіч, яка представляла Україну на "Євробаченні" у 2013 році, розповіла, як Росія засудила її на конкурсі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також