Лайм

Тоня Матвієнко у роковини смерті матері показала своїх рідних братів – священнослужителя і військового

"Квітка-душа" померла у віці 75 років

Рівно рік тому раптово обірвалося життя народної артистки України Ніни Матвієнко. У перші роковини смерті на могилі легендарної співачки зібралася вся її родина, зокрема сини, які, на відміну від доньки-співачки, не ведуть публічне життя.

Відомо, що старший син покійної артистки Іван – священнослужитель, який після постригу в монахи змінив ім'я на Януарій. Середній син Ніни Матвієнко Андрій є військовослужбовцем. Рідкісне фото з братами у себе в "сторіз" показала Тоня Матвієнко.

Читайте також: Ніна Матвієнко перед смертю закликала молитися за Україну: її донька оприлюднила аудіозапис.

Могила Ніни Матвієнко Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Вшанувати пам'ять Ніни Матвієнко у роковини смерті також прийшов зять Арсен Мірзоян і онуки - Уляна та Ніна, яку назвали на честь знаменитої бабусі.

Іван Гончар постригся у монахи у 2005 році у Криму. На той момент йому було 33 роки. Отець Януарій 12 років служив у Бахчисарайському Свято-Успенському монастирі Моспатріархату. Після окупації Криму Росією переїхав у Ніжин Чернігівської області, де став ієродияконом церкви Івана Богослова ПЦУ.

Андрій Гончар до повномасштабної війни працював художником та іконописцем, проте нині, як зізнавалася Тоня, служить у Нацгвардії України.

Тоня Матвієнко з братами Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2023 року. Життя артистки, яку називали "квітка-душа", забрав рак, про який ніхто не підозрював.

"Для всіх було шоком. Як це – людина все життя була енергійною, спортивною, не пила, не курила, до кінця життя бігала по сходах – і таке могло статися. Лікар сказав, що у Ніни Митрофанівни вже майже 4 роки була хвороба. Для неї це був також шок. Вона боялася померти від цієї хвороби", - розповідала Тоня Матвієнко.

Ніна Матвієнко померла рік тому Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Раніше Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також