Лайм

"Підставив ще тоді": Alekseev згадав, як представляв Білорусь на "Євробаченні"

Співак посів майже передостаннє місце

У 2018 році Білорусь на "Євробаченні" представляв український співак Микита Алексєєв, більш відомий під псевдонімом Alekseev. Пісенний конкурс тоді проходив у Лісабоні. На шоу в Португалії виконавець виступив із англомовною піснею Forever, з якою переміг у білоруському відборі, але не пройшов навіть у фінал.

В інтерв'ю Жені Фешаку у "33 запитаннях" від Люкс ФМ! Алексєєв пожартував, що вже тоді підставив Білорусь, яка нині допомагає Росії у війні проти України.

Читайте також: Їх завжди дратує наш успіх: Злата Огнєвіч розповіла, як Росія засудила її на "Євробаченні".

Фото: instagram.com/alekseev_officiel

"Те, що я зайняв там майже передостаннє місце, зараз, коли ми розуміємо, в наших реаліях - я щось розумів і знав. Трішки їх підставив ще тоді", - пожартував співак.

Водночас Алексєєв не шкодує, що брав участь у "Євробаченні-2018" від Білорусі.

"Якщо серйозно, то це неймовірний досвід, - каже співак. - Якщо ти вже побував там, на головній сцені, тобі вже нічого не страшно, ти вже все знаєш. Тому що, коли ти дійсно там опиняєшся - це енергетично, по-перше, складно і, по-друге, це виводить тебе на наступний рівень. Я така людина, яка все сприймає це дуже сильно, я відчуваю людей, і коли ти опиняєшся там, ти розумієш, що мільйони очей зараз дивляться на тебе в цю секунду, і це неймовірний імпульс, він влучає блискавкою прям в тебе. Це неймовірні відчуття, мало, хто їх переживав, і це якось тебе міняє як людину, як професіонала своєї справи. Тому, якщо ти питаєш, чи жалкую я - ні, тому що це був неймовірний, класний досвід", - відповів Микита.

Нагадаємо, спершу Alekseev подавав заявку на участь у "Євробаченні-2018" від України, але невдовзі відкликав її за власною ініціативою. Згодом стало відомо, що співак зібрався на пісенний конкурс від Білорусі. Співак показав номер із трояндою, яку йому вистрілили у спину, але навіть квітка у спині не допомогла Микиті пройти у фінал.

Україну на "Євробаченні" у 2018 році з піснею Under the ladder представляв MЕLOVIN. У фіналі співак посів 17 місце.

Читайте у нашому матеріалі, хто ще з українців представляв на "Євробаченні" інші країни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також