Лайм

"Поїхала б із задоволенням": Оля Полякова пояснила, чому насправді не брала участі у фестивалі Лайми Вайкуле

Співачка назвала справжню причину

Цьогорічний фестиваль Лайми Вайкуле в Юрмалі знову зібрав українських артистів. Латвійська співачка, яка підтримує нашу країну і засуджує агресію РФ, запросила на Laima Rendzezvous Jurmala кількох зірок з України, серед яких - Оля Полякова. Співачка на захід не поїхала, але не через присутність там "хороших руських", через яких оскандалився Андрій Данилко.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній виконавиця заявила, що не відмовлялася від участі у фестивалі Лайми, де торік презентувала свою пісню "Дякую" з кадрами війни. Просто цього року дати проведення концерту в Юрмалі збіглися зі зйомками в Україні.

Читайте також: Андрія Данилка захейтили за спільне фото з Пугачовою: дісталося й Лесі Нікітюк.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Мене запросила Лайма Вайкуле, і я повинна була їхати. І поїхала б туди із задоволенням, тому що вважаю позицію Лайми однозначною, вона підтримує Україну, вона висловлюється в кожному своєму інтерв'ю проти війни. Не поїхала в цьому році, я повинна була їхати, вже про все домовилися, але мені надійшла інша пропозиція на Новому каналі, прекрасна програма "Неймовірні дуети", де я - у журі, і де я - зірковий тренер. Я просто обрала проект у себе в країні, - пояснила вона. - Якраз дати збігалися, того самого числа були зйомки коли і фестиваль".

Полякова додала, що особисто зателефонувала Лаймі Вайкуле і сказала, що цьогоріч не зможе приїхати на її фестиваль. Проте пообіцяла, що наступного року обов'язково візьме участь у Laima Rendzezvous Jurmala.

"Якщо за цей рік нічого не зміниться в позиції Лайми Вайкуле, і взагалі в Латвії по відношенню до українців, то я поїду і буду співати українською для того, щоб люди не забували про те, що ми є", - додала вона.

Нагадаємо, у 2024 році на фестивалі в Латвії Україну представляли Макс Барських, Alekseev, Настя Каменських з Потапом і Андрій Данилко, який виступав в образі Вєрки Сердючки.

Читайте також: Настя Каменських після виступу з російськими зірками зробила гучну заяву.

Макс Барських і Alekseev інтерв'ю місцевим журналістам давали англійською, а Андрій Данилко спілкувався з глядачами і гостями фестивалю російською, а також позував у компанії Андрія Макаревича й Максима Галкіна. Окрім цього український артист зі сцени звернувся до Алли Пугачової, фотографією з якою потім похвалився у соцмережах.

Українці засудили Данилка за те, що він на третій рік повномасштабної війни "тягне" в український інфопростір росіян, навіть тих, хто виїхав з країни-терористки.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Раніше виступ українських зірок на фестивалі в Юрмалі прокоментував Слава Дьомін.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також