Лайм

Доволі довгий період життя: стендапер Антон Тимошенко розповів про свій досвід вільних стосунків

Комік відповів на запитання про особисте життя

Український стендап-комік Антон Тимошенко, як і блогерка Вікторія Маремуха, практикує вільні стосунки. Стендапер не приховує, що в його союзі з дівчиною кожен з партнерів може зустрічатися з іншими людьми, включно з інтимом.

"Вільні стосунки - значить ти можеш спілкуватися з іншими партнерами і мати може якийсь досвід сексуальний, або просто фліртувати. Що тобі хочеться", - пояснив він Маші Єфросиніній у новому випуску її YouTube-проекту "Іспит. Нова реальність".

Читайте також: Прихильниця вільних стосунків: Вікторія Маремуха розповіла про новий роман поза шлюбом.

Фото: instagram.com/anton_tymoshenko

Водночас, за словами Тимошенка, партнер має бути в курсі, що ти практикуєш відкриті стосунки. "Ви домовляєтеся, якось це проговорюєте. Щось може бути комфортним, а щось - дискомфортним", - сказав він.

Комік перебуває у відкритих стосунках кілька років і не виключає, що вони можуть перерости в союз, де немає романів "на стороні".

"У мене вільні стосунки доволі довгий період життя, але зараз, я думаю, що вони можуть стати не вільними, більш серйозними, більш відповідальними, - зізнався Антон. - У нас стосунки спрогресували за цей час у більш закриті. Стає менш цікаво мені кудись йти гуляти, мені не хочеться, у мене немає сил на це. Це насправді важко – зустрічатися з кількома людьми. Стосунки на одну ніч – не мій формат, зазвичай це якийсь період. Потрібна якась комфортність, з людиною потрібно про щось поговорити перед сексом і після".

Фото: instagram.com/anton_tymoshenko

Тимошенко зізнається, що в його житті більше було моногамних стосунків, аніж вільних. Він не приховує, що союз з одним партнером був для нього певним обмеженням його свободи. Світ відкритих стосунків Антону відкрила дівчина, з якою він познайомився після розставання з моногамною партнеркою.

"Я розійшовся з дівчиною, з якою у мене були тривалі стосунки. Я переживав місяць, бо мені це було трохи боляче. Потім заспокоївся, почав шукати якісь пригоди і знайшов дівчину. Почали гуляти, вона каже: "Я практикую вільні [стосунки]". А я такий: "А мені то що, мені зараз і потрібні вільні, не хочу зараз якісь стосунки". Згодом я зрозумів, що такий формат може існувати і він може бути досить відповідальним", - зізнався комік.

Раніше про вільні стосунки розповідала телеведуча Леся Нікітюк.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також