Лайм

Треба було менше пити: дочка Олі Полякової зізналася, яку хірургічну операцію перенесла

Після лікування Маша Полякова схудла на 10 кг

Маша Полякова, якій нещодавно виповнилося 19 років, вперше розкрила причину своєї госпіталізації та хірургічного лікування. Старша донька Олі Полякової у січні 2024 року перенесла операцію. Виявилося, що через жовчнокам'яну хворобу дівчині видалили жовчний міхур.

У YouTube-проекті "У ліжку" Маша Полякова поділилася подробицями про своє здоров'я, яке погіршилося через нездоровий спосіб життя під час навчання в Англії.

Читайте також: Дочка Олі Полякової відповіла на звинувачення у крадіжці одягу на 8 тисяч гривень.

Маша Полякова Фото: https://www.instagram.com/mashapolyakova/

"У мене нещодавно була операція, мені вирізали жовчний. Потрібно було менше пити в Англії, напевно. Три напади панкреатиту в мене було. Там уже були припайки, мені говорили, що наступний раз міг би зробити мені хронічний панкреатит", - заявила блогерка.

Після операції Маша Полякова схудла на 10 кг, і хоч своєю фігурою вона задоволена, не вважає, що хейтери чи таблоїди мають право її обговорювати чи критикувати.

"Не має права ніякий таблоїд висміювати зовнішність вагу. Чому я схудла? Тому що мені жовчний вирізали. Ви знаєте, мені особливо не було чого їсти. Коли я дізналася про цю проблему, я реально сиділа на дієті. Ми думали зберегти його, якось вилікувати, але, на жаль, не вдалося. Але я сиділа на дієті, нічого не їла, не пила, тому й схудла на 10 кг", - розповіла вона.

Читайте також: Донька Олі Полякової розповіла, де живе та як заробляє близько 100 тисяч гривень на місяць.

Зараз дівчині потрібно їсти менше смаженого та жирного, але проблем із цим вона не бачить. Більше того, після операції у неї зменшився апетит.

"Не сказати, що це якась велика проблема. Лайфхак: вирізаєте жовчний, і не будете часто відчувати голод", - пожартувала Марія.

Хейтери часто робили зауваження щодо фігури Марії Фото: https://www.instagram.com/mashapolyakova/

Нагадаємо, що у Олі Полякової дві доньки від бізнесмена Вадима Буряковського - 19-річна Маша та 13-річна Аліса. У шлюбі з Буряковським Полякова перебуває вже 19 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації