RU  UA

Lifestyle

День залізничника і День Повітряних сил Збройних сил України: який свято 4 серпня

Які свята відзначають 4 серпня

4 серпня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Марії та декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

День залізничника

4 серпня відзначається професійне свято всіх працівників залізниці. Щороку дата святкування зміщується, адже вона встановлена на першу неділю серпня.

Традиційно в цей день проводять різні заходи, як розважальні, так і освітні. Наприклад, влаштовують фестивалі, фотовиставки, екскурсії та кінопокази. Вручають премії і нагороджують кращих працівників залізниць, влаштовують професійні форуми і проводять лекції.

День Повітряних сил Збройних сил України

День Повітряних сил Збройних сил України відзначається щорічно в першу неділю серпня за наказом президента нашої країни. Свято встановили 27 червня 2007 року, з огляду на важливе значення ВВС в забезпеченні обороноздатності держави.

Повітряні Сили України включають такі види авіації: бомбардувальна, штурмова, винищувальна, розвідувальна, транспортна. Тому в цей святковий день, 4 серпня, прийнято вітати працівників усіх цих галузей.

Свято є офіційним, але додаткового вихідного в його честь українці не отримують. Однак, нерідко на честь цієї дати проводяться різні заходи.

Народилися в цей день

Луї Армстронг, видатний американський джазовий музикант, лідер джаз-бендів, композитор, Клаус Шульце, німецький композитор і музикант, один з основоположників електронної музики, Біллі Боб Торнтон, актор, Барак Обама, 44-й президент США.

Іменини

Марія, Олексій, Михайло.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Какие знаки Зодиака используют юмор, чтобы не показывать свою уязвимость перед другими – это Близнецы, Стрельцы, Водолеи

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Как правильно подготовить почву перед тем, как сеять укроп, а также каким удобрениям отдать предпочтение, чтобы получить хороший урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Как в домашних условиях приготовить на Пасху салат с картофелем, сельдью и консервированным горошком по рецепту Эктора Хименес-Браво