Лайм

Хлопець попросив у ефірі грошей на пиво, а в підсумку зібрав 1 млн доларів для дитячої лікарні

24-річний Карсон Кінг став зіркою мережі і з'явився на пивних банках

Футбольний фанат в США вирішив пожартувати і попросити грошей на пиво в ефірі спортивних новин. Для цього він на швидку руку зробив плакат, на якому вказав свої реквізити, і з'явився з ним в кадрі каналу ESPN. Незабаром 24-річний Карсон Кінг передав дитячій клініці 1 мільйон доларів. Ось його історія.

Карсон Кінг проживає в місті Алтуна, штат Пенсільванія. 14 вересня він прийшов на футбольний матч з плакатом, на якому від руки було написано "Необхідно поповнити запаси Busch Light". Трохи нижче хлопець вказав номер свого рахунку на Venmo - сервісі переказу коштів.

Під час трансляції матчу Карсон і його плакат опинилися просто за спиною коментатора, тому про прохання вболівальника доволі швидко дізналися тисячі телеглядачів. У той же день на рахунок хлопця надійшло $400, і він чесно повідомив у соцмережі, що візьме собі лише $15 на ящик світлого. Решту грошей він вирішив перевести на рахунок місцевої дитячої клініки. Через тиждень на рахунку Карсона вже було майже $300 тис.

Помітивши історію з Карсоном, до збору коштів долучилися виробники пива Bush і представники платіжної системи Venmo. Так трохи більше ніж за тиждень було зібрано 1 мільйон доларів, який незабаром і передали клініці.

20 вересня представники Busch в своєму Twitter заявили, що випустять серію банок із зображенням Карсона. До того ж надішлють йому вантажівку з річним запасом улюбленого напою.

  • Чоловік з деменцією після 12 років шлюбу зробив дружині пропозицію: вона знову сказала йому "так".
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень