Лайм

Кіт так обожнює банани, що дивитися на його фото навіть трохи ніяково - ось воно, райська насолода

За життям кота на ім'я Бін в Instagram стежать вже 12 тис. користувачів

Скільки за тваринами ні спостерігай, вони все одно знайдуть чим здивувати. Так, наприклад, господиня милахи-кота на ім'я Бін, ще в зовсім ранньому віці вихованця запримітила його незвичайну пристрасть до бананів. Згодом вона нікуди не ділася, і не фотографувати ті моменти насолоди улюбленими ласощами було б просто злочином.

Найцікавіше в цій ситуації, що кіт полюбляє не їсти банани, а облизувати. Коли поруч з ним опиняється улюблений делікатес, Бін тут же втрачає зв'язок з реальністю. Одного разу його господиня почала знімати моменти райської насолоди, чим прославила кота у соцмережах.

Фото: instagram.com/cat.named.bean

За словами господині, пристрасть до бананів вона спостерігає з раннього віку Бін. Але напади особливої любові, коли кіт може усамітнитися з ласощами і повністю віддатися насолоді, відбуваються у нього не так вже й часто - часом один або два рази на місяць.

Крім бананів Бін обожнює брюссельську капусту і латук, але на перше місце серед улюблених ласощів ніщо і ніколи навіть не претендувало.

Фото: instagram.com/cat.named.bean

Фото: instagram.com/cat.named.bean

Фото: instagram.com/cat.named.bean

Фото: instagram.com/cat.named.bean

Фото: instagram.com/cat.named.bean

Фото: instagram.com/cat.named.bean

За життям кота в Instagram стежать вже 12 тис. користувачів. Окремі фотографії з бананами збирають у соцмережі десятки тисяч лайків. Як зізнається господиня тварини, викладати деякі фото Бін іноді навіть ніяково, настільки вони здаються їй особистими.

Фото: instagram.com/cat.named.bean

  • Сім'я з Росії врятувала пуму від усипляння і тепер вона живе життям розбещеного кота в їх квартирі. Мессі ходить на прогулянку, грається з іграшками, миється у ванній і відпочиває на диванах.
  • А ось історія про те, як німецька вівчарка врятувала господаря від смерті, вчасно розбудивши його дружину. Вона нагадує про те, якими чуйними і розуміючими можуть бути собаки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям