RU  UA

Lifestyle

Пес повернувся додому з цуценям у зубах. Господарі були готові прийняти його, та вчасно передумали

Прибулі за викликом співробітники спецслужби не приховували подиву

Задоволений пес жителів Вашингтона повернувся з прогулянки з осиротілим щеням у зубах. Розглянувши його уважніше, господарі вирішили викликати спецслужбу. Нікому не хотілося, щоб за малюком прийшли його батьки, адже він виявився дитинчам ведмедя.

Прибулі на виклик співробітники Служби охорони рибних ресурсів і диких тварин США не приховували подиву. Оглянувши "цуценятко", вони підтвердили здогади пари - пес приніс додому маленького ведмедя, який напевно залишився сам. Якби ведмедиця була поруч, вона б нізащо не підпустила собаку до своєї дитини, пише WSET.

Фото: wset.com

Забравши тварину, фахівці відвезли її до Центру дикої природи штату Вірджинія. Там ветеринари встановили, що це здоровий, бадьорий самець з вагою трохи більше 500 грамів. Організм тварини був трохи зневоднених, але в іншому його здоров'ю нічого не загрожувало.

Ведмежаті призначили годування і помістили до інкубатора, де на нього вже чекала компанія - маленька ведмедиця, яку минулого місяця виявили на звалищі. Так обидва дитинчати стали найменшими представниками свого виду, які потрапляли до Центру дикої природи.

Фото: wset.com

Фото: wset.com

Цього тижня дівчинці вже підшукали нову маму - ведмедицю з вагою понад 100 кілограмів. Дитинча поклали поруч зі входом до її вольєра і вона охоче її прихистила, забравши до власного малюка. А ось хлопчикові доведеться почекати, адже він виявився на тиждень молодшим.

  • Раніше жінка з Аргентини виявила, що кошеня Тіто, якого вона врятувала декількома місяцями раніше, насправді виявилося дикою твариною.
  • Ну і Тіто не єдина дика тварина, яку переплутали з домашньою. Нещодавно ми розповідали про те, як австралійка знайшла у дворі цуценя, але його ДНК-тест став сюрпризом для всіх.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнов, Козерогов и Близнецов ждет финансовый успех в мае – астрологи поделились прогнозом для этих знаков Зодиака

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Из-за каких ошибок и распространенных причин не поднимается тесто на паску, а выпечка трескается, западает внутрь или подгорает

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Какие фасоны женских брюк присмотреть на весенний сезон, а также с чем их сочетать, чтобы выглядеть стильно и выделяться из толпы