Лайм

Брат роками дражнив сестру, обіцяючи прийти на її весілля з ламою - він не жартував, і навіть вибрав їй костюмчик

П'ять років сестра була впевнена, що брат просто жартує

Ще за п'ять років до свого весілля сестра Мендла Вайнштока почала роздумувати про те, якою буде церемонія. При цьому дівчина ще навіть ні з ким не зустрічалася. Її думки вголос так набридли братові, що він пообіцяв зробити цей день незабутнім - прийти на торжество з ламою.

Спершу це здавалося жартом, та за ці кілька років не було такого тижня, за який Мендл не нагадав би сестрі про свої плани щодо її весілля. Він згадував про ламу ледь не щодня, але Ріва все одно була впевнена, що все це не більше ніж балачки. Восени минулого року сестра подзвонила братові і повідомила про заручини. Відповідь Мендла виявився передбачуваною: "Дуже добре, зараз же телефоную на ферму лам". І він не жартував. Більш того, лама прийшла на весілля у смокінгу.

Фото: reddit.com/r/pics

Як розповів чоловік на Reddit, оренда тварини обійшлася йому в $450. У той же час йому дійсно вдалося зробити весілля сестри незабутнім. Побачивши одягнуту ламу, Ріва, перекрикуючи сміх гостей, заявила, що ненавидить свого брата. Звичайно ж, це був жарт, після якого послідувала тривала фотосесія з унікальним гостем зі світу фауни.

Історія і фото Мендла отримали на Reddit понад 170 тис. "плюсів". Користувачі заздрять дівчині і звуть Мендла кращим братом на світі.

Фото: instagram.com/curlybrwn

Фото: instagram.com/curlybrwn

Найцікавіше, що на цьому сюрпризи не закінчилися: друзі родини, які знали про затії Мендла, посадили за святковий стіл дві надувні лами в окулярах. Пізніше дівчина зізналася, що неодмінно приготує братові розіграш у відповідь. "Краще йому бути обачним, я неодмінно помщуся".

  • Читайте також на theLime, як фермер наткнувся біля річки на дивні валуни. Коли археологи вивчили знахідку, чоловік просто не повірив своїм вухам - 20 млн років тому вони були живими істотами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: тварини

Читайте також

Як висаджувати розсаду цибулі на грядку: поради досвідченого дачника

Як правильно підготувати розсаду цибулі до пересадки у відкритий ґрунт, як потрібно підрізати коріння, а також чим удобрювати  

Готуємо поживний салат з молодої капусти зі смачною заправкою: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати корисний салат із молодої капусти, огірки, зелені та авокадо, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги