Лайм

Кращі ідеї і приколи до 8 березня: як привітати друзів креативно і з гумором

Незвичайні варіанти святкування весняного дня

Зовсім скоро настане 8 Березня. А це означає, що багато хто буде думати, як привітати своїх близьких і знайомих представниць прекрасної статі з цим днем. У цьому матеріалі ми розповімо вам про незвичайні, жартівливі і не нудні варіанти привітань, щоб ви могли вибрати найцікавіший з них.

Не хочете дарувати звичайний букет? На допомогу прийде оригінальний подарунок - парасолька у вигляді тюльпана у вазі. Цей кумедний подарунок добре виглядає, він точно стане в нагоді як вашій дівчині, так і мамі, тітці, сестрі, бабусі, та й взагалі будь-якій знайомій. До того ж, коштують такі парасолі не дуже дорого, тому цей варіант буде ще і вельми бюджетним.

Фото: static-ru.insales.ru

Знаєте, що ваша подруга чекає пропозиції руки і серця? Можете пожартувати над нею, подарувавши їй чашку з обручкою. Але з таким подарунком варто бути обережними. Адже в тому випадку, якщо дівчина чекає пропозиції від вас, вона може подумати, що ви не сприймаєте її почуття досить серйозно.

Фото: digital-world.in.ua

Якщо ви хочете оригінально відзначити 8 Березня в офісі або десь зі своїми друзями, можна замовити "живу" листівку. До весняного свята багато майстрів пісочної живопису пропонують влаштувати шоу з виїздом на будь-яку вашу локацію. Художник може не тільки у вашій присутності створити будь-який малюнок з піску, а й намалювати цілу історію. В якій можете взяти участь і ви, якщо заздалегідь обговорите цей момент.

Фото: snova-prazdnik.ru

Привітати колег можна дуже просто і оригінально, якщо у вас є доступ до їх комп'ютерів. Просто помістіть велику іконку з листівкою на робочий стіл. Також можна відключити інтернет в офісі (якщо це не завадить робочому процесу), і, коли дівчата-співробітниці почнуть цікавитися, що трапилося і коли все полагодять, оголосити їм, що інтернет відключений на честь свята. Щоб прекрасні дами могли відпочити. У цей момент можна презентувати колективу щось смачне і вручити квіти.

І ще один варіант оригінального привітання - листівки у найбільш незвичайних місцях. Розклейте або розкладіть по офісу, дому або іншому місцю, де зберуться ваші адресати, найрізноманітніші листівки. Розмістіть їх в таких місцях, де їх точно не очікують побачити, але однозначно знайдуть. Наприклад, в холодильнику, біля кавомашини, поруч з умивальником і так далі.

Фото: maam.ru

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати