RU  UA

Lifestyle

Як зробити вдома пісочне тісто для печива: рецепт і поради приготування

Як зробити ідеальне тісто своїми руками

Пісочне печиво - дуже смачний і простий десерт, який ідеально підійде для будь-якого застілля або чаювання. Але як же приготувати ідеальне тісто для такого печива? У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом самого правильного і смачного пісочного тіста, щоб ви могли приготувати ідеальні ласощі для себе і своїх близьких.

Отже, для приготування тіста вам знадобляться наступні інгредієнти: жовтки (2 шт.), масло вершкове (180 г), борошно (300 г), цукор (4 ст.л.).

Фото: viramaina.ru

Крок 1: Для початку потрібно нарізати масло на невеликі кубики і ретельно розім'яти його вилкою.

Крок 2: Потім слід додати до масла яєчні жовтки. Білки в цьому рецепті не використовуються, тому ви можете приготувати з них щось окреме, наприклад, білковий крем.

Крок 3: Тепер потрібно поступово всипати в суміш цукор, постійно помішуючи майбутнє тісто.

Крок 4: Коли суміш стане однорідною, слід поступово ввести муку і гарненько пром'яти тісто руками, щоб в ньому не було грудочок.

Крок 5: Помістити готове тісто в холодильник на 30 хвилин. Після цього його можна буде розкачати, вирізати будь-які фігурки і запекти в духовці. До речі, робити це слід приблизно 10-15 хвилин при температурі 180-200 градусів.

  • Березовий сік - дуже смачний, корисний і освіжаючий напій. В окремому матеріалі ми розповімо вам, як закатати березовий сік на літо, щоб в жарку пору року ви в будь-який момент могли смачно і з користю освіжитися і поповнити запас сил і вітамінів.
  • Дізнайтеся також, як приготувати легкий суп з фрикадельками і зеленню . Публікуємо простий покроковий рецепт на перше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як врятувати редиску від хрестоцвітної блішки: народні методи

Чем опасна для редиски крестоцветная блошка, как от нее можно избавиться с помощью древесного пепла, табачной пыли, порошка пижмы

Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок

Как в домашних условиях сделать вафли из кабачка с творогом и твердым сыром, чтобы разнообразить меню своей семьи на завтрак

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Как можно использовать остатки черствой паски, которая осталась после Пасхи, какие простые десерты можно из нее приготовить