RU  UA

Lifestyle

Готовим дома ніжні сіннабони з родзинками і корицею: простий рецепт випічки без хімії

Як легко і швидко зробити ароматний десерт

Сіннабони - смачні, м'які і ароматні булочки з корицею. Вони наповнять ваш будинок приголомшливим запахом і стануть відмінним десертом до чаю або кави. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати сіннабони своїми руками легко, швидко і з найпростіших продуктів.

Отже, вам знадобляться наступні інгредієнти: борошно (500 г), дріжджі сухі (2 ч. л.), молоко (210 мл), яйце (1 шт.), розм'якшене вершкове масло (70 г), цукор (100 г), сіль (0.5 ч. л.), кориця (2 ст. л.), родзинки (150 г).

Фото: vedicfood.ru

Крок 1: Для початку потрібно приготувати тісто. Для цього слід змішати в зручній ємності борошно, цукор, сіль і 1 чайну ложку кориці. Вбити в середину яйце і ретельно перемішати.

Крок 2: Молоко трохи підігріти, додати 1 чайну ложку цукру і дріжджі, перемішати і залишити під рушником на 30 хвилин.

Крок 3: Змішати сухі інгредієнти з молочною сумішшю, замісити тісто. Потім додати 50 г вершкового масла, ще раз гарненько пром'яти тісто руками, після чого накрити рушником і залишити на 1 годину в теплому місці.

Крок 4: Родзинки промити окропом, корицю, шо залишилась, і цукор змішати в невеликій ємності.

Крок 5: Розкачати тісто на присипаній борошном поверхні. Змастити його вершковим маслом за допомогою кондитерського пензлика.

Крок 6: Рівномірно розподілити родзинки, потім посипати сумішшю цукру і кориці.

Крок 7: Скачати тісто в рулет, після чого нарізати на однакові шматочки гострим ножем.

Крок 8: Викласти майбутні булочки на застелене пергаментом деко і залишити під плівкою на 30 хвилин.

Крок 9: Випікати сіннабони 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Порада: Готові булочки можна посипати цукровою пудрою, кокосовою стружкою або полити розтопленим шоколадом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Как красиво поздравить родных и близких с Пасхой 5 мая - поздравления своим словами, которые можно отправить в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Почему скорлупу от освященных в церкви яиц нельзя выбрасывать, а также куда ее можно закопать и как использовать в качестве удобрения

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Как и где лучше всего хранить паску, чтобы она не впитала в себя посторонние запахи, не стала черствой и не заплесневела