RU  UA

Lifestyle

Масок немає, і люди захищаються від коронавірусу як можуть: 15 божевільних ідей, які не варто повторювати

Соцмережі рясніють знімками креативних людей, які не здалися

Хто б міг подумати, що звичайні медичні маски раптом стануть дефіцитом. Та паніка навколо пандемії коронавірусу, ще й так старанно підігріта пресою, внесла свої корективи.

Не знайшовши маски (або корисної інструкції з їх виготовлення з марлі), люди у всьому світі почали шукати інші способи убезпечити себе від Covid-19 за допомогою всіляких підручних засобів. І деякі ідеї настільки божевільні, що здаються кадрами з чорної комедії.

Як уже неодноразово підкреслювала Всесвітня організація здоров'я, в дні карантину вкрай важливо ретельно мити руки з милом, дотримуватися дистанції, уникати дотиків до обличчя. Що ж стосується масок, їх рекомендують тим, хто безпосередньо контактує з інфікованими.

Всупереч рекомендаціям, багато хто все ще впевнені, що носити медичні маски варто всім без винятку. Але, схоже, що відшукати їх дійсно вдалося не всім. Тепер соцмережі рясніють фотографіями креативних витівок людей, які не здалися.

  • Дивіться також на theLime, як чоловік прикинувся кущем, щоб вийти на вулицю під час карантину. План відмінний, але сусіди з камерою та інтернетом зробили його знаменитістю.
  • Батьки постять фото активного карантину з дітьми, і деяким з них можна тільки поспівчувати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Від Рака до Козерога: які знаки Зодіаку виражають почуття подарунками

Астрологи рассказали, какие знаки Зодиака скорее всего расскажут о чувствах с помощью подарков, чем произнесут это вслух

Які кімнатні квіти влітку варто перемістити в сад: перелік рослин

Какие комнатные растения необходимо вынести из дома в сад, как правильно выбрать для них место, а также как за ними ухаживать

Хустка замість пояса: стилістка показала модний прийом, який варто спробувати

Инфлюэнсер и стилист Алиса Пяткова продемонстрировала в сети, как носить шелковый платок вместо пояса, чтобы выглядеть небанально