Лайм

3 простих способи схуднути в ногах: всього 20 хвилин на день

Вправи для схуднення в нижній частині тіла

Для підтримки гарної фігури не обов'язково ходити у спортзал. Особливо в тому випадку, якщо ви хочете підтягнути нижню частину тіла. Наприклад, ноги і сідниці. У цьому матеріалі ми розповімо вам про найкращі вправи, які можна робити вдома.

Біг на місці

Перед початком тренування слід розігрітися. Для цього відмінно підійде біг на місці. Намагайтеся тримати спину рівно, руки зігніть в ліктях і підніміть кулаки до грудей. Коліна при виконанні цієї вправи потрібно піднімати максимально високо. Темп бігу ви можете вибрати самостійно, відштовхуючись від свого комфорту. Також можна почати з повільного бігу, а пізніше трохи прискоритися. Виконувати вправу слід 5-6 хвилин без перерв.

Фото: sportadvice.ru

Присідання

Далі переходимо до присідань. Поставте ноги на ширину плечей, або ж, якщо можете, трохи ширше. Спина повинна бути рівною, руки слід витягнути перед собою. Під час присідання сідайте якомога нижче. Також стежте за тим, щоб ваші коліна не йшли надто далеко вперед. Вони не повинні заходити за носочки. Виконувати присідання слід в 3 підходи по 12 разів. Перерва між підходами може бути близько 10-15 секунд.

Фото: lh3.googleusercontent.com

Випади

Далі робимо випади. Руки повинні бути на талії, спина рівна. По черзі робіть на кожну ногу широкий крок вперед, згинаючи переднє коліно під кутом 90 градусів. Задня нога повинна упиратися носочком у підлогу. Повторювати випади потрібно також в 3 підходи. Кількість повторень ви можете вибрати на свій розсуд, проте вона не повинна бути менше, ніж 12 випадів за 1 підхід на кожну ногу.

Фото: hochu.ua

  • Раніше ми розповіли, як скинути вагу на прогулянках. Також наші експерти розписали детальний план корисної ходьби на 21 день.
  • Читайте також про 5 популярних, але зовсім не ефективних методів схуднення. Багато хто чув про таких нібито ефективні методи швидкого схуднення, як питна дієта, безвуглеводна дієта, кавово-шоколадна дієта і так далі. У цьому матеріалі ми розповімо вам, чому подібні методи не тільки не допомагають позбутися від зайвих сантиметрів, але і завдають шкоди організму.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Одержимі чистотою і порядком: астрологи назвали головних чистюль Зодіаку

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які найбільше люблять порядок і чистоту в домі - Діва, Терези, Козеріг, Скорпіон

Ідеальне поєднання: рецепт сирників із солодких сирків з банановою начинкою

Як у домашніх умовах приготувати апетитні сирники без цукру та з бананом усередині, щоб побалувати себе та своїх близьких

Коли і як часто треба поливати рослини на городі: поради городникам

Чому досвідчені дачники радять поливати рослини рідше, але більшою кількістю води, ніж часто, але трохи, а також коли це робити