Лайм

Як приготувати вдома класичний торт Мурашник: смачний рецепт на кожен день

Як своїми руками зробити популярний і смачний десерт до чаю

Торт Мурашник знайомий багатьом з дитинства. І це не дивно, адже для приготування цього смачного частування потрібні найпростіші продукти, а сам процес займе зовсім небагато часу. У цьому матеріалі ми поділимося з вами простим рецептом Мурашника, з яким впорається будь-який бажаючий.

Отже, для приготування торта вам знадобляться наступні інгредієнти: маргарин (250 г), цукор (0,5 склянки), яйця (2 шт.), сода (на кінчику ножа), сіль (щіпка), борошно (450 г). Для крему: молоко згущене (1 банка), масло вершкове (200 г).

Крок 1: Для початку потрібно збити яйця виделкою до отримання однорідної маси.

Крок 2: Потім змішати маргарин з цукром і гарненько перетерти. Після чого збити міксером до однорідності.

Крок 3: Змішати маргарин з цукром і збиті яйця, додати сіль і соду.

Крок 4: Тепер потрібно поступово ввести в майбутнє тісто борошно. Робити це потрібно акуратно, щоб не було грудок.

Крок 5: Залишити тісто в холодильнику на 1 годину.

Крок 6: Холодне тісто пропустити через м'ясорубку або натерти на крупній тертці, потім викласти на деко, застелене папером для запікання.

Крок 7: Випікати тісто в духовці при температурі 150 градусів близько 20 хвилин.

Крок 8: Поки тісто готується, зробити крем. Для цього розм'якшити вершкове масло, змішати його зі згущеним молоком і збити міксером до отримання пишної маси.

Крок 9: Дістати з духовки тісто, дати йому гарненько охолонути, після чого поламати його на дрібні шматочки.

Крок 10: Змішати шматочки тіста з кремом і скласти у формі мурашника. Потім дати настоятися в холодильнику приблизно 30 хвилин, після чого подавати до столу. Можна також прикрасити торт тертим шоколадом або кокосовою стружкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити