Лайм

Як приготувати вдома класичний торт Мурашник: смачний рецепт на кожен день

Як своїми руками зробити популярний і смачний десерт до чаю

Торт Мурашник знайомий багатьом з дитинства. І це не дивно, адже для приготування цього смачного частування потрібні найпростіші продукти, а сам процес займе зовсім небагато часу. У цьому матеріалі ми поділимося з вами простим рецептом Мурашника, з яким впорається будь-який бажаючий.

Отже, для приготування торта вам знадобляться наступні інгредієнти: маргарин (250 г), цукор (0,5 склянки), яйця (2 шт.), сода (на кінчику ножа), сіль (щіпка), борошно (450 г). Для крему: молоко згущене (1 банка), масло вершкове (200 г).

Крок 1: Для початку потрібно збити яйця виделкою до отримання однорідної маси.

Крок 2: Потім змішати маргарин з цукром і гарненько перетерти. Після чого збити міксером до однорідності.

Крок 3: Змішати маргарин з цукром і збиті яйця, додати сіль і соду.

Крок 4: Тепер потрібно поступово ввести в майбутнє тісто борошно. Робити це потрібно акуратно, щоб не було грудок.

Крок 5: Залишити тісто в холодильнику на 1 годину.

Крок 6: Холодне тісто пропустити через м'ясорубку або натерти на крупній тертці, потім викласти на деко, застелене папером для запікання.

Крок 7: Випікати тісто в духовці при температурі 150 градусів близько 20 хвилин.

Крок 8: Поки тісто готується, зробити крем. Для цього розм'якшити вершкове масло, змішати його зі згущеним молоком і збити міксером до отримання пишної маси.

Крок 9: Дістати з духовки тісто, дати йому гарненько охолонути, після чого поламати його на дрібні шматочки.

Крок 10: Змішати шматочки тіста з кремом і скласти у формі мурашника. Потім дати настоятися в холодильнику приблизно 30 хвилин, після чого подавати до столу. Можна також прикрасити торт тертим шоколадом або кокосовою стружкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою