Лайм

Ілон Маск після запуску Crew Dragon заспівав "Земля в иллюминаторе". І це краще відео з Deep Fake

Ми бачили різні ролики з Deep Fake, та цей варіант - поза конкуренцією

Користувачі соцмереж продовжують обговорювати успішний запуск космічного корабля Crew Dragon компанії Space X. Звичайно ж, не обійшлося без мемів. Незабаром після успішного старту мережі облетів ролик, в якому нібито Ілон Маск виконує пісню "Трава у дома" радянського гурту "Земляне". І це краще відео з технологією Deep Fake.

Зі зрозумілих причин відео одразу ж стало вірусним. І поки ролик продовжує збирати тисячі переглядів, люди чекають на реакцію самого Ілона Маска. Деякі вже закликали мільярдера в Твіттер подивитися його.

Примітно, що ролик в YouTube ще 16 травня опублікував користувач з ніком kolpekzad, але успіх до автора прийшов лише після гучного запуску Crew Dragon 30 травня. У цей вечір компанія Ілона Маска Space X вперше відправила астронавтів на космічному кораблі до Міжнародної космічної станції.

  • Раніше Ілон Маск та співачка Граймс поправили дивне ім'я їх новонародженого сина, якого вони назвали X Æ A-12. Якщо чесно, то простіше від цього не стало.
  • Тим часом 71-річна мати Ілона Маска пройшлася по домашньому "подіуму" під пісню його коханої. Схоже, Граймс чудово ладнає з бабусею свого сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу