RU  UA

Lifestyle

Як правильно заморозити кабачки на зиму і зберегти їхні властивості: рецепт і поради

Як самостійно заготовити смачну і корисну закуску

Взимку організму дуже потрібні вітаміни. Але де ж їх взяти, адже багато овочів і фрукти в цей час недоступні? Правильно, можна заготовити корисні продукти влітку, і потім в холодну пору року насолоджуватися смачними і корисними закусками. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як заготовити на зиму кабачки.

Фото: agroflora.ru

Для заготівлі вам знадобляться тільки самі кабачки (бажана кількість). Жодні додаткові інгредієнти не потрібні.

Крок 1: Для початку потрібно вибрати кабачки. Вони повинні бути щільними, без вм'ятин і пошкоджень.

Крок 2: Потім слід ретельно промити їх і насухо витерти рушником.

Крок 3: Тепер потрібно нарізати кабачки на невеликі кубики і промокнути паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу.

Крок 4: Розділити кабачки на кілька однакових порцій і покласти в пластикові пакети із застібкою. Потім відкриті пакети з кабачками опустити в воду, щоб з них пішло повітря, і закрити. Також можна використовувати звичайні кульки, але з них складніше прибрати повітря. І таких кульків потрібно використовувати по кілька штук на одну порцію, адже від низької температури вони можуть порватися.

Крок 5: Тепер залишилося тільки покласти кабачки в морозилку. Ну а взимку їх потрібно буде просто дістати, розморозити і додати в будь-яку страву на ваш розсуд.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали самые скрытные знаки Зодиака, которые не показывают свои истинные чувства - Скорпион, Водолей, Козерог

Як покращити врожайність полуниці: допоможе підживлення на етапі цвітіння

Какое удобрение полезно для клубники во время цветения и образования плодов - варианты подкормки для клубники в мае

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Как приготовить деруны с куриным филе и чесночно-сметанным соусом - рецепт вкусных блинов - пошаговая инструкция