RU  UA

Lifestyle

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Знадобиться мінімум часу та зусиль

Рецепт дерунів доволі простий, так само, як і рецепт пісних капустяників з картоплею. Далі розповімо детально про те, як приготувати ці картопляні млинці за найпростішим рецептом - з курячим філе та іншими інгредієнтами, але без додавання борошна.

Читайте також: Що таке качана каша – українська страва, яка вражає смаком і способом приготування.

Фото: pinterest

Інгредієнти: 1 кг картоплі, 1 цибулина, 1 куряче філе, 2 зубчики часника, 1 куряче яйце, 100 г вівсяних пластівців, рослинна олія, сіль/ перець за смаком.

Приготування: в блендер додаємо вівсяні пластівці та дрібнимо їх. За консистенцією вони мають нагадувати борошно. Те саме робимо з курячим філе – дрібнимо, не забуваємо додати цибулю. Солимо.

Наступний етап: дрібнимо картоплю з половинкою цибулі, часник та яйце. Додаємо сюди ж подрібнені пластівці, сіль та перець. Все добре перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин постояти.

Читайте на тему: Що додати в рибні котлети, щоб зробити їх ще смачнішими: цікавий рецепт.

У цей час робимо сметанний соус: в окремій ємності з’єднуємо сметану, часник та кріп. Соус готовий. Ставимо розігріватися сковорідку. Наливаємо на розігріту поверхню рослинну олію. Починаємо формувати наші деруни: спочатку викладаємо картопляне тісто, зверху додаємо фарш і наступним слоєм тіста закриваємо м’ясо. Смажити деруни потрібно з обох боків по 2-3 хв до появи золотої скоринки. Рекомендується готувати страву під закритою кришкою на середньому вогні.

Після цього знімаємо деруни зі сковорідки та переміщуємо їх до розігрітої на 180 градусів духовки – там вони мають пропектися ще близько 10 хвилин. Дістаємо готову страву, додаємо до неї сметанно-часниковий соус. За бажанням можна прикрасити їжу зеленню. Смачного!

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представители каких знаков Зодиака любят организовывать свою работу по своему собственному удобному графику и только за пределами офиса

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Возле каких растений лучше всего садить томаты, чтобы улучшить вкус плодов, сделать их большими и защитить от болезней и вредителей

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Как в домашних условиях приготовить сытную шаурму с куриным филе, морковью по-корейски и сметанным соусом, чтобы побаловать свою семью