Лайм

Карантин втомив подружжя, і вони побудували паб просто у себе у дворі - це маленький рай для любителів випити

На будівництво пабу родині знадобилося всього три тижні

Чоловік і дружина так втомилися сидіти у чотирьох стінах і "виходити" на келишок пива з друзями онлайн, що побудували маленький паб просто на задньому дворі своєї ділянки. Тепер їм заздрять десятки тисяч людей, які дивляться ці фото. Адже це маленький рай для любителів проводити час в подібних закладах.

Фото: facebook.com/octaviachic

У Фейсбук навіть з'явилася сторінка пабу The Drunken Crab, побудованого подружжям. Його інтер'єр так вразив користувачів соцмережі, що всього за кілька днів знімки зібрали понад 20 тисяч лайків, а сторінка - більше 13 тисяч підписників.

Як зазначила пара, для втілення маленької мрії їм знадобилося всього три тижні. Тепер же, переступаючи поріг закладу, подружжя забуває, що опиняється лише в кількох кроках від будинку.

Фото: facebook.com/octaviachic

Фото: facebook.com/octaviachic

Фото: facebook.com/octaviachic

Фото: facebook.com/octaviachic

Фото: facebook.com/octaviachic

Фото: facebook.com/octaviachic

Фото: facebook.com/octaviachic

Фото: facebook.com/octaviachic

  • Чим тільки не займаються на карантині. Читайте також на theLime, як листоноша в дні пандемії знайшов спосіб розвеселити людей. Ідея спрацювала, і тепер він - зірка соцмереж.
  • А ось історія про те, як пенсіонеру заборонили відвідувати дружину в будинку для літніх людей через карантин. Через кілька днів він завітав до неї на підйомному крані.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні