Лайм

Дівчина з ростом 206 см показала, що таке "ноги від вух". Своїх вона не соромитися, але часом їй дуже непросто

Монгольська красуня вважається володаркою найдовших ніг у світі

Багато дівчат мріють про довгі ноги. Однак ніхто не замислюється, що така особливість фігури може доставити дискомфорт в звичайному житті. З цим зіткнулася 29-річна Рентсенхорлоо Рен Бад.

Дівчина родом з Монголії, але нині мешкає в Чикаго, пише Daily Mail. Її зріст становить 206 см, 134 з яких - довжина ніг. Відзначається, що такий зрріст Рен успадкувала від своїх батьків - мама і тато дівчини досить високі.

Фото: instagram.com/rentsenkhorloo_bud

Така особливість доставляє дівчині дискомфорт в звичайному житті. Найважче їй дається вибір одягу та взуття, а також проходи крізь дверні прорізи.

"Я ненавиджу дверні прорізи, вони для мене такі низькі. Я постійно вдаряють головою. А шопінг - це окрема головна біль. Особливо важко мені знаходити взуття через 46-го розмір ноги", - поділилася монгольська красуня.

Фото: Getty Images

Але незважаючи на дрібні труднощі, Рен пишається тим, що є володаркою "ніг від вух". Вона не соромиться свого зросту, а навпаки, спеціально акцентує увагу на своїх довгих ногах, віддаючи перевагу коротким шортам та високим підборам.

Завдяки своїй особливості дівчині вдалося навіть попрацювати моделлю. "Я почала працювати з одним брендом легінсів для високих дівчат. Бути високим - це прекрасно, і ти можеш виглядати таким унікальним серед інших людей", - підкреслила вона.

Фото: instagram.com/rentsenkhorloo_bud

Фото: instagram.com/rentsenkhorloo_bud

  • Мешканка Нью-Йорка Рейчел Мішталь-Баззел раптом стала втрачати пам'ять і лікарі розвели руками. Хто б міг подумати, що справа в імплантатах грудей.
  • Читайте також на theLime історію моделі, яка прославилася в Інстаграм струнким тілом. Але ще більше людей вражає її вік, адже вона не виглядає на свої роки. Хоча, як стверджує сама жінка, у її ефектній зовнішності є і зворотна сторона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво