Лайм

Залежна від пластичних операцій дівчина розповіла, скільки кошує її перетворення на ляльку

Цель Стар Дельгудис - стать живой куклой Bratz

З тих пір, як 33-річна Стар Дельгудіс стала повнолітньою, вона зробила більше 100 пластичних операцій. Мета дівчини - стати лялькою Bratz, і для цього вона збирається видалити імплантати з сідниць, опустити лоб, підтягнути обличчя і шию, а також замінити її нинішні груди. У найближчі 3 місяці вона витратить на це понад $ 30 тис., але це лише мала частина її витрат на пластичну хірургію.

Фото: thesun.co.uk

"Я хочу виглядати як лялька Братц. Думаю, що вони виглядають приголомшливо з їхніми великими губами і високими вилицями. Протягом останніх 10 років я кожного місяця колола ботокс, але мені потрібно опустити лоб, оскільки зараз моя лінія росту волосся занадто висока, - розповіла Дельгудіс виданню The Sun. - Видалення імплантів з сідниць коштує $ 5000, а лоб мені зменшать за $ 11500. Це великі гроші, але воно того варте, оскільки я завжди любила ляльок Братц, і після карантину моє тіло потребує великої роботи".

Фото: thesun.co.uk

Дівчина зізналася, що вже кілька років планує операцію на сідницях, тому що з часом імпланти сильно обвисли і виглядають "як підгузок". Також найближчим часом вона вирушить в Бельгію, щоб зробити підтяжку обличчя і шиї, а також підтяжку грудей із заміною її нинішніх імплантатів.

Фото: thesun.co.uk

"Кожного разу, коли на консультаціях мене запитують, як я хочу виглядати, я показую їм ляльку Братц. Кілька людей говорили, що я вже виглядаю як жива лялька, але я ще не задоволена своєю зовнішністю", - сказала вона.

З 18 років Дельгадо витратила на перетворення в ляльку понад $ 315 тис. У списку її операцій - реконструкція щелепи, чотири операції по збільшенню грудей, чотири ринопластики, зменшення сосків і три вагінопластики. Дівчина згадує, що почала перевтілення зы збільшення губ і дуже захопилася процесом.

Фото: thesun.co.uk

"Пластична хірургія викликає звикання, і я завжди намагаюся покращити свою зовнішність. Я перенесла з так багато операцій, що це стало моєю другою натурою. Я не нервую перед операціями, і завжди дуже радію кінцевим результатом, - ділиться вона. - Мене часто запитують, як я можу собі це дозволити, але у мене є кілька об'єктів нерухомості, які я здаю в оренду, збираю гроші і всі їх витрачаю на косметичні процедури. Сподіваюся, що до кінця 2020 року я буду виглядати як лялька Братц".

Фото: thesun.co.uk

  • Дівчина витратила $: 135 000, щоб стати живою Барбі. Витівка вдалася, ось тільки ляльку нікуди не беруть.
  • Читай також на theLime історію про те, як мешканка Нью-Йорка збільшила груди і стала втрачати пам'ять. Лікарі лише розвели руками, адже і вони не могли подумати, що причина поганого самопочуття криється в імплантатах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок

Як у домашніх умовах зробити вафлі з кабачка з сиром та твердим сиром, щоб урізноманітнити меню своєї родини на сніданок  

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу